VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€3,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
12
0
(0)

Samenvatting: Mythes

In deze samenvatting vind je een volledige uiteenzetting over Mythes. Over oude Mythes, mythisch denken in primitieve samenlevingen en mythisch denken vandaag. Je vind er alle theorie die je nodig hebt voor het examen over het deel Mythen met steeds duidelijke voorbeelden. In deze samenvatting staan ook alle mythes die gekend moeten zijn, zoals het Genesisverhaal, een mythe bij de Navajo indianen en een leestekst uit het symposium.

Voorbeeld 2 van de 10 pagina's
SAMENVATTING
€3,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
12
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
9 oktober 2019
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2019/2020
Type
Samenvatting
Verkoper
thyrajanssens
Lid sinds 2 weken geleden
0 documenten verkocht
Verkoper heeft nog geen beoordelingen ontvangen.

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×