VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€3,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
13
0
(0)

Samenvatting: FILOSOFIE

Samenvatting (filosoof per filosoof) van de cursus filosofie van Barbara Verdonck. Academiejaar 2016 - 2017. Studiegebied: sociaal-agogisch werk Tip: bekijk zeker ook de opnames van de lessen op itunes. Vergelijk de filosofen met elkaar. Doordat de samenvatting filosoof per filosoof bespreekt, kan je ze gemakkelijk vergelijken. Begrippenlijst is terug te vinden achteraan in de cursus. Richtvragen zijn ook in de cursus te vinden. Mogelijke examenvragen staan op Toledo.

Voorbeeld 4 van de 49 pagina's
SAMENVATTING
€3,99
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
13
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Vakcode
Geupload op
9 oktober 2019
Aantal pagina's
49
Geschreven in
2016/2017
Type
Samenvatting
Verkoper
BRONS  
meers_sarah
Lid sinds 3 jaar geleden
17 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
0
1
0
0
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×