Dit is Onderzoek H4 Samenvatting - €2,99   In winkelwagen

Samenvatting

Dit is Onderzoek H4 Samenvatting

Dit is onderzoek! H4 Wil je tijd besparen en zit jij in het eerste jaar van de opleiding bedrijfskunde 2019/2020? Dan is deze samenvatting precies wat jij nodig hebt. Deze samenvatting is best uitgebreid om ervoor te zorgen dat jij alles weet wat je moet weten! In deze samenvatting behandel ik alles behalve de groene gedeeltes uit het boek (kwantitatief onderzoek). Deze informatie heb je nodig voor het tentamen Onderzoeksvaardigheden!

Voorbeeld 2 van de 11  pagina's

ferdi_plas

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99
  • (0)
  Toevoegen