Volledige samenvatting sociale en politieke leerstels (lessen en cursus) - €9,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor K001065A bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de K001065A overzichtspagina 

Samenvatting

Volledige samenvatting sociale en politieke leerstels (lessen en cursus)

Een volledige samenvatting van het vak Sociale en Politieke leerstels. Ik ben naar alle lessen gegaan, cursus gelezen en vergeleken met enkele samenvattingen van de vorige jaren. Dit is van het jaar 2019-2020. Alle termen die te kennen zijn staan in het blauw, alle denkers in het paars dus er is een duidelijke structuur. Alle termen zijn ook volledig uitgelegd.

Voorbeeld 10 van de 51  pagina's

marieds1809

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

9,99
  • (0)
  Toevoegen