Samenvatting Psychologie (2019-2020) - €6,48   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting Psychologie (2019-2020)

Laatste update van het document: 1 week geleden

Deze samenvatting is opgesteld in het academiejaar 2019-2020. De samenvatting is volledig gebaseerd op het boek van de professor van het vak: Marc Brysbaert. Onnodige details zijn weggelaten zodat de essentie van de leerstof centraal staat. Er zijn echter geen belangrijke details weggelaten. De experimenten die bijvoorbeeld in het boek gegeven worden en die je moet kennen staan hier ook uitgebreid vermeld. Als je deze samenvatting vanbuiten kent, zou je over meer dan voldoende kennis moeten beschikken om te kunnen slagen voor het examen. Veel succes met je examen!

Voorbeeld 1 van de 145  pagina's

strevenismijnleven

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,48
  • (0)
  Toevoegen