Samenvatting_Juridisch schrijven - €4,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting_Juridisch schrijven

Deze samenvatting heeft betrekking op het opleidingsonderdeel (OPO) Juridisch Schrijven. Dit OPO wordt gegeven aan de katholieke hogeschool Vives door meneer R. Hoop. Deze samenvatting is vooral gericht op de praktijk. Zo heb ik een voorbeeldbrief in de samenvatting opgenomen waarin de theorie wordt toegepast. Naar mijn mening werkt dit efficiënter en sluit dit dichter aan bij het uiteindelijke examen. Volgende onderdelen komen achtereenvolgens aan bod: - doelstellingen van een tekst; - schrijfplan en opbouw van een tekst: inleiding, kern (regelgeving, feiten, argumentatie), slot, ; - structuurmiddelen: soorten alinea's, signaal- en structuurwoorden, verwijswoorden, enz.; - lijst signaal- en structuurwoorden (woordgroepen); - brieven schrijven (praktijkgerichte benadering concrete inhoud); - lijst verouderde en formele woorden.

Voorbeeld 3 van de 17  pagina's

KevinKC

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49
  • (0)
  Toevoegen