Complete samenvatting van de literatuur (artikelen) van het vak 'Gezondheid en Leefomgeving' - HSO-20306 - €7,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor HSO-20306 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de HSO-20306 overzichtspagina 

Samenvatting

Complete samenvatting van de literatuur (artikelen) van het vak 'Gezondheid en Leefomgeving' - HSO-20306

Beste, Hierbij een complete en uitgebreide samenvatting van de literatuur behorend tot het vak ‘Gezondheid en Leefomgeving’ voor de opleiding Gezondheid en Maatschappij aan de WUR. (Periode 2.2). Dit document bevat 24 artikelen en geeft per artikel een volledige en uitgebreide samenvatting. De samenvattingen zijn geschreven in het Nederlands en Engels en bestaan gezamenlijk uit 61 pagina's. Door deze samenvattingen heb ik het vak afgesloten met een 8,5. Succes met leren! Tip: Kijk ook eens naar mijn samenvatting van de colleges van dit vak! Tip: De stof uit de artikelen komt erg naar voren in het tentamen, leg hier de focus op bij het leren! Mvg, Britt.

Voorbeeld 4 van de 58  pagina's

brittschuiling

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

7,49
  • (0)
  Toevoegen