Mogelijke examenvragen oplossingen Fysica van golven en deeltjes (Fysica II vroeger) - €8,33   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor E702070 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de E702070 overzichtspagina 

Examen

Mogelijke examenvragen oplossingen Fysica van golven en deeltjes (Fysica II vroeger)

De oplossingen van de mogelijke examenvragen van het vak Fysica van golven en deeltjes (Fysica II vroeger) dat wordt gedoceerd door de prof Toon Van Alboom aan UGent. Lijst van hoofdstukken: Geluidsgolven Elektromagnetische Golven Vezeloptica (fiber optics) Dubbelbreking Beperkte Realtiviteit Deeltjesaspecten EM Straling Golfkarakter van materie Elementaire Kwantumfysica Elektronenoptica Elementaire Kernfysica

Voorbeeld 3 van de 42  pagina's

ramysamer

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

8,33
  • (0)
  Toevoegen