Samenvatting: ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 2 - statistiek theorie H1 tot H3 - €4,49   In winkelwagen

Samenvatting

Samenvatting: ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 2 - statistiek theorie H1 tot H3

Het is een samenvatting van statistiek van onderzoeksmethodologie 2 van E. Schaerlaken van H1 tot en met H3, hoofdstuk 4 volgt nog. Het is een combinatie van lesnotities en een samenvatting van de powerpointpresentaties.

Voorbeeld 3 van de 16  pagina's

InnePeytier

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,49
  • (0)
  Kopen