Samenvatting: Alle datums op chronologische volgorde van het vak Romeins Recht - €6,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Rechten bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Rechten overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Alle datums op chronologische volgorde van het vak Romeins Recht

Dit zijn al de datums die je moet kennen voor het vak Romeins Recht. Ze staan gesorteerd op chronologische volgorde waardoor ze makkelijk te leren zijn voor de chronologie vraag op het examen. De pagina's waarop de personen terug te vinden zijn komen niet meer overeen aangezien er nu met een ander boek wordt gewerkt, maar de personen zijn nog exact hetzelfde.

Voorbeeld 1 van de 12  pagina's

l00

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

6,99
  • (0)
  Kopen