VERKOPEN
Zoeken

Begin vandaag nog met verkopen

Upload je eerste samenvatting op Stuvia en start met verdienen!
Schrijf jij veel samenvattingen of maak je veel aantekeningen? Upload je samenvatting, bepaal je eigen prijs en verdien iedere keer dat je document verkocht wordt. Kun je eindelijk dat saaie bijbaantje opzeggen.
Verdien aan werk dat je toch al gedaan hebt
Geef je notities een tweede leven door ze te koop aan te bieden.
Topverkopers verdienen duizenden euro’s
De juiste notities op het juiste moment is veel geld waard.
Iedere download is geld waard
Omdat alles digitaal werkt, kun je één notitie wel honderden keren verkopen.
Verdien aan werk dat je toch al gedaan hebt
Op Stuvia worden je notities en aantekeningen meer dan een middel om je examens te halen. Geef je notities een tweede leven door ze te koop aan te bieden. Zo verdien je een zakcentje aan het werk dat je toch al voor je studie doet. Er zijn studenten die zelfs jaren na hun afstuderen nog geld verdienen aan hun studie-notities. Op deze manier wordt je studiemateriaal van nu, je bron van inkomsten voor later. Zonder dat je daar extra werk voor hoeft te verrichten.
Iedere download is geld waard
Direct nadat je een samenvatting verkocht hebt, krijg je van ons een bericht dat er weer geld op je profiel is bijgeschreven. Omdat alles digitaal werkt, kun je één samenvatting wel honderden keren verkopen. Zeker in de drukke examenperiodes worden er duizenden samenvattingen per dag verkocht. Kassa!
Veelgestelde vragen
Dit zijn de vragen die we vaak krijgen over verkopen op Stuvia.
Wat verdien ik met verkopen?
Je verdient op Stuvia per keer dat jouw document, flashcard of bundel verkocht is. De prijs bepaal je helemaal zelf. Slimme verkopers spelen met hun prijs om zo het optimale prijs/verkoop-punt te vinden.
Wanneer krijg ik mijn verdiende geld?
Na iedere verkoop storten wij het bedrag op je Stuvia-profiel. Zodra je meer dan 10 euro verdiend hebt, kun je het geld laten uitbetalen. Vervolgens maken we iedere maandag het geld over naar je bankrekening.
Wat kost het om te verkopen?
Verkopen op Stuvia is helemaal gratis. Pas als je een document verkoopt, sta je een klein deel van de verkoopprijs af aan commissie. Een win-win situatie voor iedereen.
Wat kun je verkopen op Stuvia?
Op Stuvia kun je al het studiemateriaal verkopen waar jij het auteursrecht over bezit. Denk aan samenvattingen en college-aantekeningen, maar ook handleidingen, cases, essays, thesis, bachelorproeven, masterproeven, arresten, enzovoorts.
Klaar om geld te gaan verdienen?
Nu Uploaden
Verkoop meer met deze tips
Deel in Facebook-groepen voor je studie
Verreweg de beste tip die we je kunnen geven is het het delen van je documenten, flashcards en bundels in Facebook-groepen voor je studie
Houd Stuvia in je achterhoofd als je een samenvatting maakt
Vaak schrijf je een samenvatting voor jezelf toch net even iets slordiger dan wanneer je deze ook voor anderen zou schrijven
Speel met je prijs
Jouw samenvatting is vaak meer waard dan je denkt
X
Klaar om geld te gaan verdienen?
×