VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

Laatste artikelen

Hoe kun je omgaan met faalangst tijdens het studeren?

Gepubliceerd op 20 september 2019

Door alle druk die je studie met zich meebrengt, is het niet gek als je soms last krijgt van faalangst. Vaak komt dit ook nog eens voor op de meest ongelegen momenten, zoals vlak voor een tentamen of het moment dat je je scriptie in moet leveren. Je wil natuurlijk goed presteren, maar door faalangst kunnen je studieprestaties hier flink onder lijden. In dit artikel geven we je tips over hoe je om kunt gaan met faalangst tijdens het studeren.


Hét Studentenwoordenboek van 2019

Gepubliceerd op 18 september 2019·Laatste update op 26 september 2019

Woorden als dispuut, hertje of wegtikken vormen vast een vraagteken boven jouw hoofd. Om tijdens je studententijd niet buiten de boot te vallen, is het essentieel dat je op de hoogte bent van de gebruikelijke termen in het studentenleven. Zeker als je lid wil worden van een studie- of studentenvereniging. Bestudeer onderstaand studentenwoordenboek en je kan met een goed gevoel als feut je BVO’tje meenemen naar de sociëteit, waar je ontgroening plaats zal vinden en waar je gegarandeerd nog een meter zult moeten adten, zoals het een echte natte tosti betaamt.


Hoe maak je een goede mindmap?

Gepubliceerd op 25 juni 2019

Een mindmap wordt veel gebruikt om verschillende ideeën op een gestructureerde, overzichtelijke manier op papier te zetten. In dit artikel geven we stap voor stap weer hoe je een goede mindmap kunt maken en geven we een paar praktische tips.


Hoe schrijf je een plan van aanpak?

Gepubliceerd op 25 juni 2019

Veel studenten moeten tijdens hun studie een plan van aanpak schrijven. Een plan van aanpak is een document waarin beschreven staat hoe je je onderzoek/project gaat aanpakken. Het is een flinke klus, maar uiteindelijk zal het je veel werk besparen.


Tips voor goedkope boodschappen

Gepubliceerd op 25 juni 2019

De meeste studenten die op zichzelf wonen, krijgen het nog niet voor elkaar de knip op hun portemonnee te houden. Een van de oorzaken van een hoog uitgavenpatroon, zijn vaak de boodschappen. Je bent bijvoorbeeld vanuit thuis gewend om naar de Albert Heijn te gaan of je koopt alleen maar hipster food zoals quinoa, avocado’s en zalm. Heerlijk, maar wij hebben een aantal handige tips om zo goedkoop mogelijk boodschappen te doen, waar je nog steeds heerlijke en hipster-waardige gerechten mee kunt bereiden.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

×