VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

Laatste artikelen

Welke shotjes moet iedere student kennen?

Gepubliceerd op 7 februari 2019·Laatste update op 13 februari 2019

Shotjes, ze zijn nogal bekend onder studenten. Er zijn shotjes in honderden verschillende smaken. Om te voorkomen dat je tijdens je studententijd niet raar staat te kijken als je vrienden een straaljager, boswandeling of een raketje bestellen, hebben we in dit artikel de populairste shotjes voor je verzameld.


Hoe kun je je studie en bijbaan combineren?

Gepubliceerd op 7 februari 2019·Laatste update op 13 februari 2019

Veel studenten hebben naast hun studie een bijbaan om hun opleiding te kunnen betalen of om een extra zakcentje te verdienen. Voor veel studenten is een bijbaan dus essentieel om naast hun studie ook nog leuke dingen te doen. Maar hoe kun je je studie en bijbaan combineren? In dit artikel geven wij hier tips over!


Hoe koop je studieboeken voor het eerste jaar van je studie?

Gepubliceerd op 5 februari 2019·Laatste update op 13 februari 2019

Als eerstejaars is het fijn om over alle studieboeken te beschikken die je voor dat jaar nodig hebt. Je kunt er voor kiezen om alle benodigde boeken in een keer te bestellen maar je kunt de kosten ook spreiden door je studieboeken te bestellen per blok.


Tips voor als je een tussenjaar wil nemen

Gepubliceerd op 5 februari 2019·Laatste update op 13 februari 2019

Veel mensen dromen ervan om een tussenjaar te nemen om de wereld te ontdekken, bakken met geld te verdienen of om eindelijk te genieten van hun welverdiende rust. Misschien wil je wel je rijbewijs halen of zelfs een nieuwe taal leren. Om ervoor te zorgen dat je een plan hebt voor je tussenjaar, hebben we de beste tips voor je gebundeld in dit artikel.


Hoe kun je het beste leren voor een tentamen?

Gepubliceerd op 31 januari 2019·Laatste update op 15 februari 2019

Stress, tijdnood en nachten doorhalen zijn geen pretje als je binnenkort een tentamen hebt. Om ervoor te zorgen dat je met voldoende slaap, een goede planning en zonder stress je tentamen maakt, hebben wij de beste tips voor je samengesteld.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen