VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

Laatste artikelen

Het eindexamen: tijdens

Gepubliceerd op 17 februari 2020·Laatste update op 12 maart 2020

Als je eindexamen gaat doen, heb je waarschijnlijk al van veel mensen gehoord wat je wel en niet moet doen en wat wel en niet handig is. Je hebt de voorbereiding afgerond en bent ready. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen tijdens je eindexamen!


Het eindexamen: na de examens

Gepubliceerd op 17 februari 2020·Laatste update op 12 maart 2020

Na ieder examen krijg je weer een lekker gevoel; je kunt er wéér een afstrepen. Met dit artikel maken wij de tijd zowel tussen als na de examens nog wat relaxter!


Hoe kun je je het beste voorbereiden op het eindexamen?

Gepubliceerd op 24 januari 2020·Laatste update op 27 januari 2020

Voor leerlingen die eindexamen doen, breken spannende tijden aan want de examens komen steeds dichterbij. Stress, dagenlang leren, alle stof van de afgelopen jaren in je hoofd zien te krijgen in een tijdsbestek van, in sommige gevallen, enkele weken. Er komt nogal wat bij kijken. Daarom zetten we in dit artikel een aantal voorbereidingen voor je op een rijtje die je kunt treffen met betrekking tot de eindexamens.


Hoe kun je omgaan met faalangst tijdens het studeren?

Gepubliceerd op 20 september 2019

Door alle druk die je studie met zich meebrengt, is het niet gek als je soms last krijgt van faalangst. Vaak komt dit ook nog eens voor op de meest ongelegen momenten, zoals vlak voor een tentamen of het moment dat je je scriptie in moet leveren. Je wil natuurlijk goed presteren, maar door faalangst kunnen je studieprestaties hier flink onder lijden. In dit artikel geven we je tips over hoe je om kunt gaan met faalangst tijdens het studeren.


Hét Studentenwoordenboek van 2019

Gepubliceerd op 18 september 2019·Laatste update op 26 september 2019

Woorden als dispuut, hertje of wegtikken vormen vast een vraagteken boven jouw hoofd. Om tijdens je studententijd niet buiten de boot te vallen, is het essentieel dat je op de hoogte bent van de gebruikelijke termen in het studentenleven. Zeker als je lid wil worden van een studie- of studentenvereniging. Bestudeer onderstaand studentenwoordenboek en je kan met een goed gevoel als feut je BVO’tje meenemen naar de sociëteit, waar je ontgroening plaats zal vinden en waar je gegarandeerd nog een meter zult moeten adten, zoals het een echte natte tosti betaamt.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

×