VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

Laatste artikelen

Eerste hulp bij projectgroepen

Gepubliceerd op 31 mei 2019

Tijdens je studententijd krijg je vroeg of laat te maken met projectgroepen. Er zijn veel studenten die spontaan zenuwen krijgen van werken in een projectgroep. Na het lezen van dit artikel nemen die zenuwen hopelijk een beetje af en zul je zien dat het allemaal best meevalt.


De beste budget vakanties voor studenten

Gepubliceerd op 29 mei 2019

Elke student kijkt uit naar de zomervakantie: na een jaar hard studeren, eindelijk ruim twee maanden keihard chillen. In dit artikel geven we tips voor een goedkope én leuke invulling van je vakantie.


Stage lopen; waar moet je rekening mee houden?

Gepubliceerd op 21 mei 2019·Laatste update op 12 juni 2019

Veel studenten moeten tijdens hun studie een periode stage lopen. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij jou als student. Daarom geven we in dit artikel handige tips die ervoor gaan zorgen dat jij een geslaagde stage gaat hebben. Wanneer moet je beginnen met zoeken naar een stageplek, waar moet je op letten tijdens je stage en hoe verloopt de afronding? Je leest het in dit artikel.


Hoe kan ik als student op een slimme manier geld besparen?

Gepubliceerd op 14 maart 2019·Laatste update op 19 maart 2019

Studenten en geld: het lijkt een eeuwige haat-liefde verhouding. Er is een aantal zaken waar je als student liever niet je meeste geld aan uitgeeft, maar waar je niet aan ontkomt. In dit artikel delen we handige tips zodat je deze kosten toch zo laag mogelijk kunt houden.


Scriptie laten nakijken: is het je geld waard?

Gepubliceerd op 21 februari 2019·Laatste update op 2 april 2019

Je bent een scriptie aan het schrijven en hebt van medestudenten al eens gehoord dat je je scriptie kunt laten nakijken. Wat houdt dit precies in? Wie kan je scriptie het beste nakijken en is het je geld waard? In dit artikel leggen we uit wat je ervoor terugkrijgt zodat jij een goede keuze kunt maken.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

×