VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

Laatste artikelen

Hoe vind je een passend onderwerp voor je scriptie?

Gepubliceerd op 18 januari 2019

Tijdens je studie komt er een moment dat je moet beginnen aan je scriptie. Het is belangrijk dat je een onderwerp kiest dat je leuk vindt aangezien je veel tijd en energie in je scriptie zal steken. Ook moet het onderwerp natuurlijk passen bij je studie. In dit artikel vind je tips hoe je een passend onderwerp kunt vinden voor je scriptie.


Wat zijn de meest voorkomende taalfouten?

Gepubliceerd op 18 januari 2019

De leerplicht is de wettelijke verplichting om kinderen onderwijs te laten volgen en is al sinds 1901 ingevoerd. Toch blijft de Nederlandse taal moeilijk en kan een taalfout snel gemaakt zijn. In dit artikel kun je de meest voorkomende taalfouten vinden, zodat je deze voortaan niet meer kunt maken.


Welke snacks kun je het beste eten tijdens een tentamen?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 17 januari 2019

Wekenlang heb je gestudeerd voor je tentamen en nu is het moment aangebroken om je kennis toe te passen. Om ervoor te zorgen dat je niet gillend gek wordt van het gekraak van plastic verpakkingen om je heen of het gesmak van een appel, kun je in dit artikel lezen welke snacks je tijdens een tentamen het beste kunt eten.


Hoe kun je een black-out tijdens een tentamen voorkomen?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 17 januari 2019

Een black-out tijdens een tentamen is een students worst nightmare. Je probeert op je ademhaling te letten maar je merkt dat het zweet je al begint uit te breken. Rustig blijven, zeg je tegen jezelf. De tijd gaat in en dan gebeurt het, je weet niets meer, je gedachten lijken wel geblokkeerd. Misschien is dit je weleens overkomen of heb je er iemand anders over horen praten. Hoe ga je om met een black-out op het moment dat het gebeurt?


Hoe maak je een goede samenvatting?

Gepubliceerd op 29 juni 2017·Laatste update op 9 januari 2019

Een goede samenvatting maken kan een hele opgave zijn. Je moet goed filteren welke informatie belangrijk is en welke informatie niet. Je wilt ten slotte een samenvatting die lekker weg te lezen is, zonder dat je hiervoor terug moet springen naar je boek om te bekijken waar het ook alweer precies om ging. We beschrijven hier een aantal stappen die je kunt doorlopen om een goede samenvatting te schrijven.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen