VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

Artikelen in categorie: Samenvattingen maken

Hoe maak je een goede samenvatting?

Gepubliceerd op 16 juni 2017·Laatste update op 27 maart 2019

Het maken van een goede samenvatting kan een hele opgave zijn. Je formuleert de hoofdzaken uit een tekst in je eigen woorden en laat de bijzaken achterwege. Je doel is natuurlijk om een samenvatting te schrijven die lekker weg te lezen is, zonder dat je je boek erbij hoeft te pakken om terug te moeten bladeren naar de juiste tekst (die je waarschijnlijk toch niet in één keer kunt terugvinden). In dit artikel geven we je een aantal stappen die je kunt doorlopen om een goede samenvatting te schrijven.


Hoe kun je een studieboek het beste markeren?

Gepubliceerd op 28 juni 2017·Laatste update op 27 maart 2019

Voor de één is het een fijne manier van studeren en de ander raakt compleet het overzicht kwijt door pagina’s vol gemarkeerde tekst. Toch heeft het wel degelijk zin om bepaalde zinnen, begrippen of onderdelen uit de tekst te markeren. Om te voorkomen dat niet elke regel in je studieboek gemarkeerd is, geven wij je een aantal tips hoe je dit het beste kunt doen.


Hoe maak je goede aantekeningen tijdens college?

Gepubliceerd op 22 januari 2019·Laatste update op 27 maart 2019

De één leert het beste door aantekeningen te maken op een laptop en de ander gebruikt het liefst pen en papier. Tegenwoordig heb je voor bijna elke opleiding een laptop nodig en wordt bijna alles digitaal gedaan. Toch wordt er gezegd dat als je aantekeningen maakt met pen en papier, je dit uiteindelijk beter onthoudt. De meningen zijn verdeeld over wat de beste manier is om aantekeningen te maken tijdens een college, daarom hebben wij de voor- en nadelen op een rijtje gezet.


Hoe verdien je geld aan het schrijven van samenvattingen?

Gepubliceerd op 30 januari 2019·Laatste update op 27 maart 2019

Ben jij een student die zijn tentamens goed voorbereidt en veel tijd steekt in het schrijven van samenvattingen? Dan kunnen jouw samenvattingen veel geld waard zijn! Heb je door de drukte van je studie geen tijd voor een bijbaan? Dan is het verkopen van samenvattingen wellicht iets voor jou. Veel studenten gingen je al voor en hebben al een aardig zakcentje verdiend. In dit artikel leggen we je uit hoe je geld kunt verdienen aan het schrijven van samenvattingen.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

×