VERKOPEN
Zoeken

Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

Artikelen in categorie: Studentenleven

Hét Studentenwoordenboek van 2020

Gepubliceerd op 18 september 2019·Laatste update op 3 september 2020

Woorden als dispuut, hertje of wegtikken vormen vast een vraagteken boven jouw hoofd. Om tijdens je studententijd niet buiten de boot te vallen, is het essentieel dat je op de hoogte bent van de gebruikelijke termen in het studentenleven. Zeker als je lid wil worden van een studie- of studentenvereniging. Bestudeer onderstaand studentenwoordenboek en je kan met een goed gevoel als feut je BVO’tje meenemen naar de sociëteit, waar je ontgroening plaats zal vinden en waar je gegarandeerd nog een meter zult moeten adten, zoals het een echte natte tosti betaamt.


Duurzaam boodschappen doen voor weinig geld als student

Gepubliceerd op 22 juli 2020·Laatste update op 23 juli 2020

Je krijgt tegenwoordig overal en nergens het advies om 'duurzaam' te leven. Misschien wat vermoeiend, maar daar is natuurlijk een reden voor: een gezonde toekomst voor ons en de aardbol is onzeker. Met elkaar moeten we ervoor gaan zorgen dat we de CO2-uitstoot behoorlijk gaan terugdringen. Jij als student bent deze toekomst en daarom ben je er vast en zeker ook mee bezig. Maar hoe kun je nu gezonde, duurzame keuzes maken tijdens het doen van je boodschappen en niet financieel helemaal leeglopen? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om én goedkoop én duurzaam boodschappen te doen.


Wat kun je het beste doen tegen een kater?

Gepubliceerd op 23 januari 2019·Laatste update op 6 maart 2019

Heb jij een iets té leuke avond gehad en heb je spontaan spijt van alle drankjes die je gedronken hebt? Of heb je een leuk feestje op de planning staan en wil je voorkomen dat je de volgende ochtend wakker wordt met een kater? Wij geven jou de beste anti-kater tips, zodat je je emmers ook eens kan gebruiken om schoon te maken!


Welke studentenverenigingen zijn er?

Gepubliceerd op 23 januari 2019·Laatste update op 19 februari 2019

Studentenverenigingen heb je overal, of je nou in Delft, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg of Wageningen studeert. Toch is er altijd wel een vereniging die al meer dan 100 jaar bestaat en waar prachtige tradities in stand worden gehouden. Wil jij ook lid worden van een studentenvereniging, maar heb je geen idee welke verenigingen er allemaal zijn? In dit artikel hebben wij per stad de meest populaire studentenverenigingen voor je op een rijtje gezet, zodat ook jij een vereniging kunt vinden die bij je past!


Hoe kies je een studentenvereniging?

Gepubliceerd op 31 januari 2019·Laatste update op 6 maart 2019

Veel studenten gaan tijdens hun studie bij een studentenvereniging voor de gezelligheid, de borrels of om een netwerk op te bouwen. Ook kun je ervaring opdoen door in een commissie of in het bestuur te gaan. Maar hoe kies je een vereniging die bij je past? In dit artikel geven wij je tips voor hoe je een studentenvereniging kunt kiezen waar je je thuis voelt en je je hele studententijd wil vertoeven.


Welke shotjes moet iedere student kennen?

Gepubliceerd op 7 februari 2019·Laatste update op 6 maart 2019

Shotjes, ze zijn nogal bekend onder studenten. Er zijn shotjes in honderden verschillende smaken. Om te voorkomen dat je tijdens je studententijd niet raar staat te kijken als je vrienden een straaljager, boswandeling of een raketje bestellen, hebben we in dit artikel de populairste shotjes voor je verzameld.


Verdien honderden euro's per maand door samenvattingen en notities te verkopen

×