Hogeschool van Amsterdam (HVA) • Voeding en Diëtetiek
Latest uploads for Voeding en Diëtetiek at Hogeschool van Amsterdam (HVA). Looking for Voeding en Diëtetiek notes at Hogeschool van Amsterdam (HVA)? We have lots of notes, study guides and study notes available for Voeding en Diëtetiek at Hogeschool van Amsterdam (HVA).
-
1865
-
41
-
197
Courses Voeding en Diëtetiek at Hogeschool van Amsterdam (HVA)
Notes available for the following courses of Voeding en Diëtetiek at Hogeschool van Amsterdam (HVA)
-
ABV 1
-
Algemene samenvatting voor verschillende opleiding 1
-
Algemene samenvatting voor verschillende opleidingen 1
-
Alternatieve Voeding 1
-
Bewegen en voeding 5.1 1
-
Blackboard chemie 1
-
Cardivasculair Risicomanagement 5
-
Chemie 1.1 1
-
Chemie 1.2 2
-
Chemie, Blok 1 3
-
Chemie, Blok 2 1
-
Clinical nutrition 4
-
Clinical nutrition 5.1 2
-
Communicatie 7
-
Consumer & Sensory Science 14
-
CRVM Semester 4.1 1
-
CVRM 8
-
CVRM 4.1 22
-
CVRM, Jaar 2, Blok 3 1
-
Diabetes 11
-
Diabetes 5.1 3
-
Dietetics 1
-
Diëtistisch consult 4
-
Eten en Herkomst 3
-
Ethiek en voeding 1
-
Evidence based handelen 4
-
Food Culture 3.2 3
-
Food Processing 2
-
Food Processing & Nutrition 4.1 5
-
Food Processing 4.2 1
-
Food sciece chemie periode 1.2 1
-
Food Science 32
-
Food science 1.1 19
-
Food science 1.2 17
-
Food Science 2.1 5
-
Food science 2.1 - microbiologie 1
-
Food science 2.2 3
-
Food science chemie 13
-
Food Science microbiologie 14
-
Food science Practica 1
-
Food Science Toxicologie 15
-
Foodcultures 30
-
Foodcultures 3.1 3
-
Foodscience 6
-
Foodscience blok 1.2 1
-
FoodScience Producten en Technieken, jaar 1 blok 1.1 4
-
Foodscience Producten en Technieken, jaar 1 blok 2 2
-
FoodScience toxicologie. Jaar 1, blok 4 1
-
Fysiologie 16
-
Fysiologie 1.1 1
-
Fysiologie 1.2 1
-
Fysiologie Nutrition 13
-
Fysiologie Nutrition blok 1.2 1
-
Fysiologie, Blok 1 3
-
Fysiologie, Jaar 1, Blok 2 4
-
Fysiologie, Jaar 1, Blok 3 2
-
General economics & International Marketing 5.1 6
-
General economics & International Marketing 5.2 2
-
Gesprekstechnieken 3
-
Health and Diet 6
-
Health Promotion 3
-
HP Dietetics 1
-
Intercultural management 5.1 en 5.2 1
-
Intercultural management 5.2 1
-
Interventieontwikkeling 5
-
Interventieontwikkeling en interventieonderzoek 1
-
Jaar 1 nutrition blok 1.2 4
-
Klinisch redeneren toets 1
-
Klinische depletie 24
-
Klinische voeding 1
-
Kritisch redeneren 1
-
Maag Darm Lever 18
-
Maag Lever Darm 4
-
Maag, darm en lever 1
-
Management 3
-
Management 4.1 1
-
Management 4.2 7
-
Management en organisatie 4.1 5
-
Management en organisatie 4.2 2
-
Management en organisatie strategie en besluitvorming 1
-
Management en organisatie structuur en leiderschap 1
-
Management HP 1
-
Mangement en organisatie 1
-
Marketing 19
-
Marketing & financiële implementatie en financieel beleid 1
-
Marketing 2.1 16
-
Marketing 3.1 24
-
Marketing 4.2 1
-
Marketing blok 3.1 1
-
Marketing fundamentals 5.1 6
-
Marketing implementatie en financieel beleid 1
-
Marketing samenvatting voeding blok 2.1 1
-
MDL 12
-
Metabool Syndroom 4
-
Microbiologie 7
-
Motiverende gespreksvoering 1
-
Nefrologie en Geriatrie 18
-
Nieren en Geriatrie 1
-
Nutrition 18
-
Nutrition - Fysiologie 1.2 10
-
Nutrition - Voeding 1.2 12
-
Nutrition - Voeding 2.1 1
-
Nutrition / Voeding 14
-
Nutrition & Dietetics 1017DT22TS 5
-
Nutrition & Health Promotion 1
-
Nutrition 1.1 21
-
Nutrition 1.1 fysiologie 6
-
Nutrition 1.2 19
-
Nutrition 2.1 26
-
Nutrition 2.1 Vitamine overzicht 1
-
Nutrition 2.2 13
-
Nutrition 3.1 Nutrition3.1 43
-
Nutrition 3.2 37
-
Nutrition 3.2 Nutrition 6
-
Nutrition 3.2 Pathologie 17
-
Nutrition and Dietetics 2.2 2
-
Nutrition Bewegen 2.1 1
-
Nutrition blok 2.1 1
-
Nutrition blok 3 2
-
Nutrition blok 3.2 1
-
Nutrition blok 4 3
-
Nutrition en Fysiologie 1
-
Nutrition en Het assessment 5
-
Nutrition Fysiologie 3
-
Nutrition fysiologie 2.1 1
-
Nutrition Fysiologie 2.2 4
-
Nutrition Voeding 1.1 1
-
Nutrition Voeding 1.2 1
-
Nutrition Voeding 2.1 2
-
Nutrition Voeding 2.2 1
-
Nutrition werkcollege 3.2 1
-
Nutrition, Jaar 2, Blok 2 1
-
Nutrition: Fysiologie. Jaar 1, Blok 1 2
-
Nutrition/voeding 28
-
Nutrition2.1 1
-
Ondernemingsplan 4
-
Ondervoeding en voedselovergevoeligheid 16
-
Ondervoeding en voedselovergevoeligheid OVVO 19
-
Onderzoek 26
-
Onderzoek 1.1 13
-
Onderzoek 1.2 9
-
Onderzoek 2.1 7
-
Onderzoek 2.2 13
-
Onderzoek 3.1 & 3.2 2
-
Onderzoek 3.2 18
-
Onderzoek, blok 1.1 1
-
Onderzoek, Jaar 2, Blok 1 en 2 1
-
Organisatie en Management 6
-
Organisatie en management 4.1 3
-
Pathologie 15
-
Pathologie 3.1 Nutrition3.1 1
-
Pathologie 3.2 1
-
Pathologie blok 3.2 1
-
Product Design 1
-
Product development 1
-
Product development 4.1 1
-
Productontwikkeling & Innovatie 1
-
Productontwikkeling en innovatie 1
-
Project Catering Concepts 2
-
Pscyhologie en Reclame 1
-
Psychologie 37
-
Psychologie & Eten 3.2 5
-
Psychologie & reclame 1
-
Psychologie 1.1 26
-
Psychologie 1.1 Hoofdstuk 4 1
-
Psychologie 1.2 30
-
Psychologie 2.1 9
-
Psychologie 3.2 12
-
Psychologie 5.1 2
-
Psychologie 5.1. 1
-
Psychologie blok 3.2 1
-
Psychologie en cliënt 4.2 1
-
Psychologie en eten 3.2 1
-
Psychologie en reclame 5.1 2
-
Psychologie HP 1
-
Psychologie van eten 3.2 1
-
Psychologische gesprekstechnieken 1
-
Psychologische gespreksvoering/technieken 1
-
Social Science 1.1 1
-
Social science 1.2 1
-
Sociologie 2
-
Sport en voeding 5.1 1
-
Strategische marketing 3
-
Strategische marketing en financieel beleid 2000NS41 1
-
Strategische marketing en financieel management 3
-
Toxicologie 1
-
Toxicologie 2.2 3
-
Voeding 38
-
Voeding & Ethiek 2000HV41 1
-
Voeding 1.1 1
-
Voeding 2.2 1
-
Voeding en Bewegen 5.1 1
-
Voeding en Ethiek 23
-
Voeding en ethiek 4.1/4.2 1
-
Voeding en Sport 6
-
Voeding periode 1.2 1
-
Voeding werkcollege 2.1 2
-
Voeding Werkcollege 2.2 1
-
Voeding, Nutrition 2
-
Voeding, vak Psychologie, jaar 1, blok 3 1
-
Voeding1.1 1
-
Voedingsstijlen 2
-
Voedselveiligheid 1
-
Voedselveiligheid, microbiologie 3
-
Voedselveiligheid, toxicologie 1
-
Werken met Groepen 7
-
Werken met Groepen 4.1 8
Popular books Hogeschool van Amsterdam (HVA) • Voeding en Diëtetiek
ISBN 9789058982988
Judith S. Beck • ISBN 9789057122637
Jared W. Coburn, Moh H. Malek • ISBN 9781450443272
Joan Gandy • ISBN 9781119235927
Latest notes & summaries Hogeschool van Amsterdam (HVA) • Voeding en Diëtetiek
Complete samenvatting voor het maken van het Assignment Consumer Research 5.2 en de toets. Dit document bevat alle hoor-/werkcolleges van 5.2 (o.a. over het analyseren van data in SPSS). Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer dit vak gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van dit vak :) Succes!
- Summary
- • 23 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•Consumer Research 5.2
Preview 3 out of 23 pages
Complete samenvatting voor het maken van het Assignment Consumer Research 5.2 en de toets. Dit document bevat alle hoor-/werkcolleges van 5.2 (o.a. over het analyseren van data in SPSS). Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer dit vak gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van dit vak :) Succes!
Complete samenvatting voor het maken van het tentamen van General Economics & International Marketing 5.1. Dit document bevat alle hoorcolleges van 5.1 en de opgegeven literatuur van het boek International Business (7th edition): Chapter 1, 6, 8 and 13. Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer mijn tentamen gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van je tentamen :) Succes!
- Summary
- • 32 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•General economics & International Marketing 5.1
Preview 4 out of 32 pages
Complete samenvatting voor het maken van het tentamen van General Economics & International Marketing 5.1. Dit document bevat alle hoorcolleges van 5.1 en de opgegeven literatuur van het boek International Business (7th edition): Chapter 1, 6, 8 and 13. Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer mijn tentamen gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van je tentamen :) Succes!
Complete samenvatting voor het maken van het Multiple choice Marketing Fundamentals tentamen (50 %) van het vak Fundamentals Marketing, Product Development & Nutrition 5.1. Dit document bevat alle hoorcolleges van 5.1 en oefenvragen met antwoorden voor het maken van het tentamen. Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer mijn tentamen gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van je tentamen :) SUCCES!
- Summary
- • 31 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•Marketing fundamentals 5.1
Preview 4 out of 31 pages
Complete samenvatting voor het maken van het Multiple choice Marketing Fundamentals tentamen (50 %) van het vak Fundamentals Marketing, Product Development & Nutrition 5.1. Dit document bevat alle hoorcolleges van 5.1 en oefenvragen met antwoorden voor het maken van het tentamen. Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer mijn tentamen gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van je tentamen :) SUCCES!
Dit document bevat de poster van België voor het vak Food Cultures. Op de poster is alles beschreven wat er op hoort te staan: History; Geography and characteristics; Preparation methods; Store and restaurant check and interview; Food habits; Religion, rituals and taboos; en Conclusion and impact cuisine European food culture. Voor deze poster hadden wij een 10 en hopelijk kan jij ook nuttige informatie uit deze poster halen.
- Package deal
- Visual
- • 2 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•Food cultures 5.1
-
Food Cultures• By deboraente
Preview 1 out of 2 pages
Dit document bevat de poster van België voor het vak Food Cultures. Op de poster is alles beschreven wat er op hoort te staan: History; Geography and characteristics; Preparation methods; Store and restaurant check and interview; Food habits; Religion, rituals and taboos; en Conclusion and impact cuisine European food culture. Voor deze poster hadden wij een 10 en hopelijk kan jij ook nuttige informatie uit deze poster halen.
Dit document bevat de poster van België voor het vak Food Cultures. Op de poster is alles beschreven wat er op hoort te staan: History; Geography and characteristics; Preparation methods; Store and restaurant check and interview; Food habits; Religion, rituals and taboos; en Conclusion and impact cuisine European food culture. Voor deze poster hadden wij een 10 en hopelijk kan jij ook nuttige informatie uit deze poster halen.
- Package deal
- Visual
- • 2 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•Food cultures 5.1
-
Food Cultures• By deboraente
Preview 1 out of 2 pages
Dit document bevat de poster van België voor het vak Food Cultures. Op de poster is alles beschreven wat er op hoort te staan: History; Geography and characteristics; Preparation methods; Store and restaurant check and interview; Food habits; Religion, rituals and taboos; en Conclusion and impact cuisine European food culture. Voor deze poster hadden wij een 10 en hopelijk kan jij ook nuttige informatie uit deze poster halen.
Complete samenvatting voor het maken van het Assignment Consumer Research unit 1: Developing a questionnaire. Dit document bevat alle hoor-/werkcolleges van 5.1 (o.a. over de opbouw van een questionnaire en het werken in SPSS) en de uitleg over thesistoolspro. Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer mijn assignment gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van je assignment :) SUCCES!


Complete summary for making the Assignment Consu...
- Summary
- • 22 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•consumer research 5.1
Preview 3 out of 22 pages
Complete samenvatting voor het maken van het Assignment Consumer Research unit 1: Developing a questionnaire. Dit document bevat alle hoor-/werkcolleges van 5.1 (o.a. over de opbouw van een questionnaire en het werken in SPSS) en de uitleg over thesistoolspro. Deze samenvatting heeft mij enorm geholpen en hiermee heb ik in één keer mijn assignment gehaald. Hopelijk kan deze samenvatting jou ook helpen bij het halen van je assignment :) SUCCES!


Complete summary for making the Assignment Consu...
Summary of the subject "General Economics & International Marketing" (quarter 5.1).
- Summary
- • 12 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•General Economics & International Marketing 5.1
Preview 1 out of 12 pages
Summary of the subject "General Economics & International Marketing" (quarter 5.1).
Summary General economics 5.1 NPM practice case. (2019/2020)
Exam subjects are red and underlined
- Summary
- • 22 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•General economics & International Marketing 5.1
Preview 3 out of 22 pages
Summary General economics 5.1 NPM practice case. (2019/2020)
Exam subjects are red and underlined
Samenvatting van alle 8 hoorcolleges incl. figuren / Summary of all the 8 colleges incl. figures
- Summary
- • 29 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•Marketing fundamentals 5.1
Preview 3 out of 29 pages
Samenvatting van alle 8 hoorcolleges incl. figuren / Summary of all the 8 colleges incl. figures
Ik heb een samenvatting gemaakt van de meest belangrijke punten die in het tentamen komen volgens piet. Onderaan het document vind je ook oefenvragen
- Summary
- • 23 pages's •
-
Hogeschool van Amsterdam•Intercultural management 5.2
Preview 3 out of 23 pages
Ik heb een samenvatting gemaakt van de meest belangrijke punten die in het tentamen komen volgens piet. Onderaan het document vind je ook oefenvragen