Foretrækker du Stuvia på Dansk? Ændr til Dansk Blijf in Nederlands
VERKOPEN
Zoeken

Dit vinden studenten van Stuvia

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn de meningen van studenten over Stuvia.
kimberlyvidts
Katholieke Universiteit Leuven · 1 week geleden
Top!
IlseGeerdink
Universiteit Gent · 3 weken geleden
Makkelijke site in de omgang. Fijn om toch wat te verdienen met je samenvatting of studentencursus waaraan je vele uren hebt gespendeerd. Daarbij is het natuurlijk ook leuk als je anderen een handje kan helpen ;)
StudenteB.
Katholieke Hogeschool VIVES · 4 weken geleden
Heel leuke samenwerking!
student-vastgoed
Hogeschool Gent · 1 maand geleden
Ik vind stuvia heel erg handig en een goede bijverdienste om een klein extraatje te kopen :)
Thebelgian147
Universiteit Antwerpen · 1 maand geleden
Zeer goed platform om je samenvattingen aan te bieden!
KMOstudent
Karel de Grote-Hogeschool · 3 maanden geleden
k als verkoper vind jullie website om een heel aantal redenen een ideaal medium. - kopers kunnen reviews achterlaten wat een positieve invloed heeft voor mogelijk nieuwe kopers - het systeem van jullie punten per verkocht document en review helpt ook enorm als verkoper, dit schept vertrouwen bij de kopers - populaireit van de website zodat samenvattingen vaak via Google gevonden worden - de mogelijkheid om anoniem te blijven als verkoper, dat vind ik zelf ook enorm fijn Ik ga zeker mijn samenvattingen blijven plaatsen op jullie website.
samenvattingenstrijder
Katholieke Universiteit Leuven · 3 maanden geleden
Ik vind het een super gemakkelijke manier om samenvattingen of dergelijke te verkopen. Het is een heel eenvoudig proces, en duurt maar enkele minuten! Het is ook gewoon leuk om tijdens de examens een extraatje te verdienen met je harde werk en hier helpt Stuvia je bij. Ik zou het zeker aanraden, en dat heb ik ook al gedaan aan enkele vrienden die nu volop gebruik maken van Stuvia en enkel maar positieve commentaar kunnen uiten.
noelladhanis
Thomas More Hogeschool · 3 maanden geleden
k ben de eeuwige student met een enorme passie om samenvattingen te maken en uit te werken. Stuvia kwam als een godsgeschenk uit de lucht vallen, een beetje geld verdienen met mijn passie. Wat wil een mens nog meer? Natuurlijk spendeer ik niet alles aan nieuw schoolmateriaal of andere materialistische spullen! Ik schenk mijn hard verdiende centjes ook aan medestudenten en vrienden die een paar samenvattingen willen kopen. Want waar staat Stuvia in mijn ogen voor: studenten helpen in nood.
amberl6
Hogeschool Gent · 3 maanden geleden
Ik heb al enkele samenvattingen gekocht via Stuvia omdat ik slecht kan samenvatten (cursus van 300 pagina's heeft een samenvatting van 400...), ik heb mijn vrienden aangeraden zeker eens een kijkje te nemen. Heel tof concept en overzichtelijke site! :)
snowmie
Odisee Hogeschool · 3 maanden geleden
Ben zeer blij dat jullie dit platform hebben opgericht... een goede samenvatting is goud waard ;-)
Vragen? Neem contact op!
Foretrækker du Stuvia på Dansk? Ændr til Dansk Blijf in Nederlands