VERKOPEN
Zoeken

Dit vinden studenten van Stuvia

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn de meningen van studenten over Stuvia.
imverg
Katholieke Universiteit Leuven · 2 weken geleden
Stuvia helpt studenten. Dankzij Stuvia helpen studenten elkaar. Door het grote aanbod van verschillende samenvattingen kan je kiezen voor diegene die het best bij je past. Iedereen is gelukkig, de ene heeft een goede samenvatting en kan beginnen studeren, de andere heeft een mooi bedrag verdiend. Kortom, Stuvia heeft enkel voordelen.
jensdeloecker
Katholieke Universiteit Leuven · 2 weken geleden
Ik vind jullie platform super ! Het is zeer gebruiksvriendelijk en het is voor mij als verkoper een makkelijke manier om een centje bij te verdienen.
glennvansteenberg
Hogeschool Gent · 2 weken geleden
Stuvia is een goede manier van studenten om een centje bij te verdienen en het is tevens ook een handige manier om andere studenten te helpen met hun schoolwerk en dat motiveert me. Stuvia is een top website en 100% te betrouwen!!!
jonashaerinck
Universiteit Gent · 2 weken geleden
Stuvia is een superhandig forum die de stress tijdens examens kan verminderen. En sharing is caring uiteraard!
studentap
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen · 2 weken geleden
Ik vind Stuvia een zeer fijn concept. Zelf maak ik er graag gebruik van en ondertussen help ik andere studenten. TOP!
ThomasNouws
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen · 2 weken geleden
Stuvia is STUderen VIA Andermans studeertechnieken! Bedankt om deze geweldige website te creeëren!
mariskaheremans
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen · 2 weken geleden
Ik vind het een geweldig initiatief en ik vind het chapeau hoe ze het allemaal geregeld krijgen.
carodeleeuw
Thomas More Hogeschool · 2 weken geleden
Stuvia helpt me om anderen te helpen en ik word zelf geholpen doordat ik zelf ook samenvattingen kan aankopen voor vakken die ik zelf niet samenvat.
Sofie51295
Universiteit Gent · 2 weken geleden
Stuvia is een geweldig platform waar men de kans krijgt notities te kopen, voor een meestal schappelijke prijs, terwijl je zelf als koper niet in staat was of bent eigen notities op te stellen. Op deze manier heeft een koper er baat bij een samenvatting of notities te kopen voor minder geld dan het overeenkomstige boek, terwijl de verkoper er toch een kleine vergoeding voor terugkrijgt.
indiasanchezyleemans
Thomas More Hogeschool · 2 weken geleden
Ik vind Stuvia een super handige site voor studenten die zelf even met tijdsgebrek zitten tijdens de examens. Ik heb zelf al een aantal super goede samenvattingen kunnen scoren voor een kleine prijs. Ik zou Stuvia aanraden aan al mijn mede-studenten.