Foretrækker du Stuvia på Dansk? Ændr til Dansk Blijf in Nederlands
VERKOPEN
Zoeken

Dit vinden studenten van Stuvia

Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dit zijn de meningen van studenten over Stuvia.
KMOstudent
Karel de Grote-Hogeschool · 1 maand geleden
k als verkoper vind jullie website om een heel aantal redenen een ideaal medium. - kopers kunnen reviews achterlaten wat een positieve invloed heeft voor mogelijk nieuwe kopers - het systeem van jullie punten per verkocht document en review helpt ook enorm als verkoper, dit schept vertrouwen bij de kopers - populaireit van de website zodat samenvattingen vaak via Google gevonden worden - de mogelijkheid om anoniem te blijven als verkoper, dat vind ik zelf ook enorm fijn Ik ga zeker mijn samenvattingen blijven plaatsen op jullie website.
samenvattingenstrijder
Katholieke Universiteit Leuven · 1 maand geleden
Ik vind het een super gemakkelijke manier om samenvattingen of dergelijke te verkopen. Het is een heel eenvoudig proces, en duurt maar enkele minuten! Het is ook gewoon leuk om tijdens de examens een extraatje te verdienen met je harde werk en hier helpt Stuvia je bij. Ik zou het zeker aanraden, en dat heb ik ook al gedaan aan enkele vrienden die nu volop gebruik maken van Stuvia en enkel maar positieve commentaar kunnen uiten.
noelladhanis
Thomas More Hogeschool · 1 maand geleden
k ben de eeuwige student met een enorme passie om samenvattingen te maken en uit te werken. Stuvia kwam als een godsgeschenk uit de lucht vallen, een beetje geld verdienen met mijn passie. Wat wil een mens nog meer? Natuurlijk spendeer ik niet alles aan nieuw schoolmateriaal of andere materialistische spullen! Ik schenk mijn hard verdiende centjes ook aan medestudenten en vrienden die een paar samenvattingen willen kopen. Want waar staat Stuvia in mijn ogen voor: studenten helpen in nood.
amberl6
Hogeschool Gent · 1 maand geleden
Ik heb al enkele samenvattingen gekocht via Stuvia omdat ik slecht kan samenvatten (cursus van 300 pagina's heeft een samenvatting van 400...), ik heb mijn vrienden aangeraden zeker eens een kijkje te nemen. Heel tof concept en overzichtelijke site! :)
snowmie
Odisee Hogeschool · 1 maand geleden
Ben zeer blij dat jullie dit platform hebben opgericht... een goede samenvatting is goud waard ;-)
larsvanhaecht
Karel de Grote-Hogeschool · 2 maanden geleden
Met het geld dat ik op Stuvia verdien, ga ik men eigen trakteren, tijdens men stageperiode, op een pintje onder de Spaanse zon.
kaatjemannaerts
Karel de Grote-Hogeschool · 2 maanden geleden
Met het geld dat ik op Stuvia verdien zou ik graag de wereld willen zien.
Lonne98
Hogeschool Rotterdam · 2 maanden geleden
Ik vind Stuvia super handig, omdat je er gemakkelijk geld mee kunt verdienen voor je studie en het daarna weer goed kan besteden aan je studie.
SaifHaify
Universiteit Antwerpen · 2 maanden geleden
Met het geld dat ik op Stuvia verdien doneer ik 15% aan een goed doel.
evelynefierens
Vrije Universiteit Brussel · 5 maanden geleden
Met het geld dat ik op Stuvia verdien ga ik in Porto lekker genieten van eten en wijntjes drinken na de examens!
Vragen? Neem contact op!
Foretrækker du Stuvia på Dansk? Ændr til Dansk Blijf in Nederlands