Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden alle werkcolleges - €7,49   In winkelwagen

Bundel

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden alle werkcolleges

Deze bundel bevat de antwoorden van alle vragen die in de werkcolleges behandeld zijn en ook wat er rondom die vragen allemaal verteld is in de werkcolleges.

7 items

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden werkcollege 6

(0)
€3,49

Dit zijn de uitwerkingen van werkcollege 6 van het vak Ondernemingsrecht A&C. In de uitwerkingen staat het antwoord op de vraag en alles wat de werkcollegedocent daarnaast verteld heeft. Ik kan de prijs helaas niet lager maken dan 3,00 euro, maar ik verkoop de uitwerkingen ook in een bundel.

Bekijk voorbeeld

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden werkcollege 4

(0)
€3,49

Dit zijn de uitwerkingen van werkcollege 4 van het vak Ondernemingsrecht A&C. In de uitwerkingen staat het antwoord op de vraag en alles wat de werkcollegedocent daarnaast verteld heeft. Ik kan de prijs helaas niet lager maken dan 3,00 euro, maar ik verkoop de uitwerkingen ook in een bundel.

Bekijk voorbeeld

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden werkcollege 5

(0)
€3,49

Dit zijn de uitwerkingen van werkcollege 5 van het vak Ondernemingsrecht A&C. In de uitwerkingen staat het antwoord op de vraag en alles wat de werkcollegedocent daarnaast verteld heeft. Ik kan de prijs helaas niet lager maken dan 3,00 euro, maar ik verkoop de uitwerkingen ook in een bundel.

Bekijk voorbeeld

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden werkcollege 2

(0)
€3,49

Dit zijn de uitwerkingen van werkcollege 2 van het vak Ondernemingsrecht A&C. In de uitwerkingen staat het antwoord op de vraag en alles wat de werkcollegedocent daarnaast verteld heeft. Ik kan de prijs helaas niet lager maken dan 3,00 euro, maar ik verkoop alle uitwerkingen ook in een bundel.

Bekijk voorbeeld

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden werkcollege 3

(0)
€3,49

Dit zijn de uitwerkingen van werkcollege 3 van het vak Ondernemingsrecht A&C. In de uitwerkingen staat het antwoord op de vraag en alles wat de werkcollegedocent daarnaast verteld heeft. Ik kan de prijs helaas niet lager maken dan 3,00 euro, maar ik verkoop de uitwerkingen ook in een bundel.

Bekijk voorbeeld

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden werkcollege 1

(0)
€3,49

Dit zijn de uitwerkingen van werkcollege 1 van het vak Ondernemingsrecht A&C. In de uitwerkingen staat het antwoord op de vraag en alles wat de werkcollegedocent daarnaast verteld heeft. Ik kan de prijs helaas niet lager maken dan 3,00 euro, maar ik verkoop de uitwerkingen ook in een bundel!

Bekijk voorbeeld

Ondernemingsrecht A&C - Antwoorden werkcollege 7

(0)
€3,49

1x verkocht

Dit document bevat de uitwerkingen van de vragen die besproken zijn tijdens werkcollege 7. Ik heb alles opgeschreven wat er tijdens het werkcollege verteld is. Ik kan de prijs helaas niet lager maken dan 3,00, maar ik verkoop alle uitwerkingen ook in een bundel!

Bekijk voorbeeld
rugbedrijfskunde

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

√  	Verzekerd van kwaliteit door reviews

√ Verzekerd van kwaliteit door reviews

Stuvia-kopers hebben meer dan 300.000 samenvattingen beoordeeld. Zo weet je zeker dat je de beste documenten koopt!

Snel en makkelijk kopen

Snel en makkelijk kopen

Je betaalt supersnel en eenmalig met iDeal, Bancontact of creditcard voor de samenvatting. Zonder lidmaatschap.

Focus op de essentie

Focus op de essentie

Samenvattingen worden geschreven voor en door anderen. Daarom zijn de samenvattingen altijd betrouwbaar en actueel. Zo kom je snel tot de kern!

€24,43   7,49  9x  verkocht
  • (0)
  Kopen