VERKOPEN
Zoeken
  1. Bestand(en) uploaden
  2. Advertentie(s) maken
  3. Persoonlijke gegevens koppelen
  4. Verdienen
Voor welk vak wil je uploaden?
+ nog een vak toevoegen
Volgende stap
Schrijf jij veel samenvattingen of maak je veel aantekeningen? Upload je samenvatting, bepaal je eigen prijs en verdien iedere keer dat je document verkocht wordt. Kun je eindelijk dat saaie bijbaantje opzeggen.
4 redenen om nu te beginnen met verkopen
Verdien aan werk dat je toch al gedaan hebt
Op Stuvia worden je samenvattingen en aantekeningen meer dan een middel om je tentamens of beoordelingen te halen. Geef je samenvattingen een tweede leven door ze te koop aan te bieden. Zo verdien je een zakcentje aan het werk dat je toch al voor je studie doet. Er zijn studenten en cursisten die zelfs jaren na hun afstuderen nog geld verdienen aan hun studie-samenvattingen, maar ook afgestudeerden die een cursus voor hun werk volgen, verkopen samenvattingen op Stuvia. Op deze manier wordt je studiemateriaal van nu, je bron van inkomsten voor later. Zonder dat je daar extra werk voor hoeft te verrichten.
Topverkopers verdienen duizenden euro’s
De juiste samenvatting op het juiste moment is veel geld waard. Topverkopers op Stuvia verdienen honderden tot duizenden euro’s per jaar. De extra verdiensten gebruiken ze om te sparen voor vakanties, avondjes uit en zelfs het betalen van hun studiekosten.
Iedere download is geld waard
Direct nadat je een samenvatting verkocht hebt, krijg je van ons een bericht dat er weer geld op je profiel is bijgeschreven. Omdat alles digitaal werkt, kun je één samenvatting wel honderden keren verkopen. Zeker tijdens drukke toetsings- en tentamenperiodes worden er duizenden samenvattingen per dag verkocht. Kassa!
Wij promoten jouw samenvattingen
Nadat jij jouw samenvatting op Stuvia geupload hebt, gaat onze marketingmachine werken. We attenderen potentiële kopers vlak voor de examens op de beste samenvattingen. Met meer dan 600.000 leden is Stuvia daarmee dé plek om je samenvattingen te verkopen.
Verhalen van verkopers
Wij vinden Stuvia natuurlijk hartstikke tof, maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Lees de verhalen van onze verkopers over wat Stuvia voor hen oplevert.
Iris, Communicatie
"Voor iedere zomervakantie laat ik uitbetalen en van dat geld kan ik dan mijn vakantie betalen. Het kost me helemaal niet zo veel meer tijd dan anders. Een boek dat ik twee jaar geleden samenvatte, levert me nog steeds geld op. De samenvatting is 350 keer gedownload, dat betekent 700 euro voor mij.”
Angela, Rechtsgeleerdheid
"Soms verdien ik in drie maanden tijd 1200 euro en daar kun je prima een weekend van weg. Ik ben van dat geld al naar Valencia, Londen, Wenen en Boedapest geweest."
Veelgestelde vragen
Dit zijn de vragen die we vaak krijgen over verkopen op Stuvia.
Wat verdien ik met verkopen?
Je verdient op Stuvia per keer dat jouw document, flashcard of bundel verkocht is. De prijs bepaal je helemaal zelf. Slimme verkopers spelen met hun prijs om zo het optimale prijs/verkoop-punt te vinden.
Wanneer krijg ik mijn verdiende geld?
Na iedere verkoop storten wij het bedrag op je Stuvia-profiel. Zodra je meer dan 10 euro verdiend hebt, kun je het geld laten uitbetalen. Vervolgens maken we iedere maandag het geld over naar je bankrekening.
Wat kost het om te verkopen?
Verkopen op Stuvia is helemaal gratis. Pas als je een document verkoopt, rekenen wij een kleine oplage als uitgavekosten. Een win-win situatie voor iedereen.
Wat kun je verkopen op Stuvia?
Op Stuvia kun je al het studiemateriaal verkopen waar jij het auteursrecht over bezit. Denk aan samenvattingen en college-aantekeningen, maar ook handleidingen, cases, essays, thesis, bachelorproeven, masterproeven, arresten, enzovoorts.
×