Verkoop je in een handomdraai!

Verdien geld aan het werk dat je toch al gedaan hebt

Sell your study notes in a split second

Waarom zou ik mijn studie samenvattingen uploaden en verkopen?

We bieden een genereuze commissie op iedere verkoop die je realiseert.

 • Niet geschoten is altijd mis

  Niet geschoten is altijd mis

  Je hebt ontzettend veel tijd gestoken in het maken van studie samenvattingen ter voorbereiding op je tentamens. Waarom deze niet verkopen aan je medestudent en er nog iets aan verdienen?

 • Bepaal je prijs

  Bepaal je prijs

  Per item bepaal je jouw eigen prijs. Je kan bundels maken met een korting of spelen met je prijzen op een later moment.

 • Wereldwijd bereik

  Wereldwijd bereik

  Jouw studie samenvattingen worden wereldwijd aangeboden. Het platform biedt jou een plek om internationaal de uitgever te worden van je eigen werk.

 • Slapend rijk worden

  Slapend rijk worden

  Op iedere verkoop verdien jij geld. Het was nog nooit zo makkelijk om geld te verdienen. Upload je studie samenvattingen en verkoop vandaag nog!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Verkoop je studie samenvattingen

Stuvia biedt een online platform voor het verkopen van studie samenvattingen, zodat je kan verdienen aan je harde werk. Het leven van studenten en scholieren gaat niet over rozen. Je hebt een relatief laag inkomen en het vinden van motivatie is lastig. Stuvia biedt je een uitkomst: vind motivatie door te verdienen aan je inspanningen. Op deze manier heb je ook geen bijbaan meer nodig en haal je je tentamens of examens met twee vingers in je neus.

Start je persoonlijke studiewinkel

Binnen enkele seconden start jij je persoonlijke studiewinkel in het online platform van Stuvia. Met jouw studiedocumenten help je medestudenten sneller tot de essentie te komen. Hiernaast word jij rijkelijk beloond voor je harde werk. Dit is precies de motivatie die je nodig had om ijverig aan het werk te gaan met je tentamen voorbereidingen. Zo verdien je niet alleen geld aan je samenvattingen, je cijfers zullen ook door het dak schieten. Een absolute win/win!

Alles blijft jouw eigendom

1. Alles blijft jouw eigendom

Jij blijft 100% eigenaar van je studie samenvattingen. Kopers hebben alleen het recht je werk voor ‘eigen gebruik’ in te zien. Verspreiding van je werk is strafbaar.

We helpen je graag op weg

2. We helpen je graag op weg

Tijdens het uploadproces kies je een pakkende titel en goede beschrijving voor je samenvattingen, zodat studenten en scholieren je content online (via Google bijvoorbeeld) gemakkelijk kunnen vinden.

Kies je prijs en start met verkopen

3. Kies je prijs en start met verkopen

Jij bepaalt de prijs van je studie samenvattingen en documenten. Maak bundels van je beste samenvattingen met een aantrekkelijke korting, als lokker voor kopers.

Wij verspreiden het woord voor je

4. Wij verspreiden het woord voor je

Zodra je documenten online staan, worden deze meegenomen in pagina’s op Stuvia die voor zoekverkeer zijn geoptimaliseerd. Ook worden er automatisch notificaties verstuurd aan de mensen binnen jouw studiegebied.

Kwaliteit boven kwantiteit

5. Kwaliteit boven kwantiteit

Hoge beoordelingen van jouw documenten hebben direct invloed op je online reputatie. Een hoge reputatie zorgt voor meer sales. Mensen zullen je gaan volgen, waardoor toekomstige uploads direct onder de aandacht vallen bij deze groep mensen.

Passief inkomen

6. Passief inkomen

Het platform is zo gebouwd dat goede verkopers zich kunnen onderscheiden middels hun reputatie en dat deze reputatie direct verbonden is aan hun verdiensten. Je verdient immers geld per keer dat je document wordt gekocht! Zonder dat je er nog maar iets voor hoeft te doen, zul je jarenlang verdienen aan het werk dat je ooit hebt geüpload.

Onze community

2.200.000 Documenten verkocht Sinds we begonnen zijn in 2010
750.000 Gemiddelde jaarinkomsten Sinds we begonnen zijn in 2010
75.000 Samenvattingen verkocht in de afgelopen 30 dagen
20.000 Nieuwe aanmeldingen sinds het begin van de maand
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat verdien ik met verkopen op Stuvia?

De prijs per document bepaal je zelf, met een minimumbedrag van €2,50. En hoe meer documenten je verkoopt, hoe meer je verdient. Sommige documenten worden wel honderden keren verkocht. Tips om zoveel mogelijk samenvattingen te verkopen vind je hier.

Wat kost het om te verkopen op Stuvia?

Niks, nada. Je maakt gratis een account aan en plaatst zonder kosten samenvattingen op Stuvia. Als je een samenvatting verkoopt, rekenen wij daar wat kleine uitgavenkosten voor. Dat verrekenen we met het uit te betalen bedrag.

Wat kun je verkopen op Stuvia?

Dat bepaal jij! Heb je net een boek of bundel gelezen – maak er dan een samenvatting van en plaats ‘m op Stuvia. Maar ook college-aantekeningen, handleidingen, cases, essays, scripties, arresten, enzovoorts. Enige voorwaarde: jij moet het auteursrecht bezitten. Zie hier waar je document aan moet voldoen.

Wanneer krijg ik mijn verdiende geld van Stuvia?

Als je een samenvatting hebt verkocht, storten wij het bedrag op je Stuvia-profiel. Zodra je meer dan 10 euro verdiend hebt, kun je het geld laten uitbetalen. We maken iedere maandag tegoeden over – jij bepaalt wanneer jij je wilt laten uitbetalen. Je kunt met je tegoed ook nieuwe samenvattingen kopen!

Ben je klaar om aan je kennis te verdienen? Aan de slag!

Start met verkopen

Als student verkopen op Stuvia

Jouw samenvattingen, college aantekeningen en opdracht uitwerkingen zijn geld waard. Stuvia is een platform waar je al jouw zelf geschreven studiemateriaal te koop kan aanbieden. We bieden je een genereuze commissie op elke verkoop, Stuvia biedt dus een snelle en gemakkelijke manier om als student extra geld te verdienen voor werk dat je normaal gesproken toch al doet tijdens je opleiding. Daarnaast blijft je studiemateriaal onbeperkt waardevol voor medestudenten, waardoor je tot lang na je afstuderen geld kunt blijven verdienen aan je studiemateriaal.

Ervaringen van de Stuvia Community

Laat alles zien

Ervaringen van de Stuvia Community

Laat alles zien