Samenvattingen controleleer & jaarverslaggeving/externe verslaggeving - €4,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvattingen controleleer & jaarverslaggeving/externe verslaggeving

Samenvattingen voor controleleer en jaarverslaggeving: Inholland AC/BE (finance) periode 3/blok 7 van jaar 2

2 items

Controleleer samenvatting H1 t/m H5

(1)
€2,99

3x verkocht

Uitgebreide samenvatting van controleleer met de belangrijkste informatie uit H1 t/m H5. Inholland, Finance & control / AC/BE, jaar 2, blok 7

Bekijk voorbeeld

Samenvatting jaarverslaggeving/externe verslaggeving H1 t/m H13 Epe

(6)
€3,49

22x verkocht

Duidelijke en uitgebreide samenvatting van het boek: Jaarverslaggeving van Epe. Alle stof van H1 t/m H13 wordt behandeld. Incl. voorbeelden. Inholland AC/BE jaar 2/3

Bekijk voorbeeld
k0020

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€5,99   4,99  2x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen