management MET casestudies & zelfstudie - €5,94   In winkelwagen

Bundel

management MET casestudies & zelfstudie

Deze bundel bevat de samenvatting van management aangevuld met de zelfstudie hoofdstukken en het document bevattende de casestudies.

2 items

Samenvatting: casestudies management

(0)
€3,49

2x verkocht

Dit document bevat de casestudies van management (het deel nodig voor het examen) Best te kopen samen in bundel met de samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Management samenvatting

(3)
€4,94

10x verkocht

Dit is een samenvatting voor het vak Management gegeven door Prof. Ilse Scheerlinck. De samenvatting is gebaseerd op de ppt's, het boek en notities. Het bevat eveneens alle zelfstudie delen, correct opgelost en nagekeken. De gastles en Casestudies zijn ook aanwezig extra vb'en voor extra uitleg. !...

Bekijk voorbeeld
pn99

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€8,43   5,94
  • (0)
  Toevoegen