Sociaal activeren - €5,49   In winkelwagen

Bundel

Sociaal activeren

Deze bundel bevat de toetsstof voor 'sociaal activeren'. Dat betekent alle informatie voor de vakken 'Netwerkontwikkeling' en 'Recht'.

2 items

Samenvatting: Recht

(1)
€3,49

3x verkocht

Deze samenvatting bevat alle informatie voor de toets van het vak Recht. Met de hoofdstukken uit het boek Mens & Recht. Deze samenvatting is onderdeel van Sociaal activeren leerjaar 2.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Netwerkontwikkeling voor Zorg en Welzijn

(0)
€3,49

Deze samenvatting bevat alle stof voor het vak 'Netwerkontwikkeling' onderdeel van sociaal activeren. De informatie komt uit de boeken: 'Netwerkontwikkeling voor zorg en welzijn', 'Krachtwerk' en de artikelen die erbij horen.

Bekijk voorbeeld
vernamensen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,98   5,49
  • (0)
  Toevoegen