Regionale perspectieven hoorcollege+literatuur - €9,49   In winkelwagen

Bundel

Regionale perspectieven hoorcollege+literatuur

Aantekeningen van de hoorcolleges regionale perspectieven + een uitwerking van de studievragen die bij de colleges werden gegeven en de hoofdlijnen van de verplichte literatuur.

2 items

Uitgewerkte lecture vragen + samenvatting van de readings regionale perspectieven

(0)
€5,49

Een uitwerking van de vragen die de docent aan het eind van elk hoorcollege gaf de hoofdlijnen van de verplichte literatuur. Week 5 is incompleet en week 7 mist aangezien week 7 te makkelijk was om uberhaupt op te schrijven en week 5 was de auteur afwezig.

Bekijk voorbeeld

Lecture aantekingen regionale perspectieven

(0)
€5,99

1x verkocht

Aantekeningen van de hoorcolleges regionale perspectieven. Week 5 mist omdat de auteur die week ziek was.

Bekijk voorbeeld
hannekedeb

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,48   9,49
  • (0)
  Toevoegen