Marketing - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Marketing

Deze bundel is een verzameling van zowel een samenvatting als een samenvatting van de gastcolleges van Marketing.

2 items

Samenvatting: Marketing

(0)
€6,49

Dit document is een samenvatting van marketing, deels van de hoorcolleges, maar ook grotendeels informatie dat te vinden is in het boek (omdat de prof niet echt veel informatie gaf bij de slides). Het is zorgvuldig bijgehouden tijdens het jaar en is dus een zeer grote ondersteuning bij het studeren ...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: gastcolleges Marketing

(0)
€5,99

Dit document is een samenvatting van alle gastcolleges tijdens het studiejaar van Marketing. Hiervan worden enkele vragen gesteld op het examen Marketing. Het is dus een must om deze gastcolleges grondig te studeren. De SV is gebaseerd op toelichtingen tijdens de gastcolleges.

Bekijk voorbeeld
hwstudent2

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€12,48   10,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen