2BA Psychologie VUB - €8,99   In winkelwagen

Bundel

2BA Psychologie VUB

Bevat 3 samenvattingen waaronder die van Biologische Psychologie II, Cognitieve psychologie I, OMT II, een verwijsmap voor kinder & jeugdhulpverlening en een document met de citaten van THG.

5 items

Cognitieve psychologie 1 samenvatting slides nota's H 1-6,9

(0)
€4,49

Samenvatting Cognitieve psychologie 1, bevat slides en nota's uit de les van hoofdstuk 1 T.E.M. 6 en 9, met namen: Inleiding, Geschiedenis, Perceptie, Aandacht, Korte termijn geheugen, Lange termijn geheugen en Taal. Alle hoofdstukken gedoceerd door Prof N. Deroost. Samengevat in puntjes.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Citaten THG (Heeft mij geholpen te slagen voor het examen in eerste zit)

(0)
€2,99

Te kennen citaten voor het van Theoretische en historische grondslagen van de psychologie. Gedoceerd door Prof Van den broeck. De citaten staan in volgorde van de syllabus, makkelijk voor het maken van flashcards om deze zo in te oefenen. (Heeft mij geholpen te slagen voor het examen in eerste zit)

Bekijk voorbeeld

Samenvatting Biologische psychologie 2 slides nota's van lessen

(0)
€4,99

1x verkocht

Samenvatting van het vak Biologische psychologie 2, gedoceerd door Kris Baetens aan de VUB. Bevat de slides plus nota's uit zijn lessen, alle afbeeldingen met uitleg. Aangegeven waar hij de klemtoon legt.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting OMT2 slides en nota's les (geslaagd in 1ste zit met deze samenvatting)

(0)
€4,99

2x verkocht

Samenvatting vak OMT 2. Bevat slides, nota's van de lessen, incl de oplossingen van de voorbeeld oefeningen gemaakt tijdens de les. Vak gedoceerd door T. Vantilborgh, aan de VUB. (geslaagd in 1ste zit met deze samenvatting)

Bekijk voorbeeld

Kinder- en jeugdhulpverlening verwijsmap

(0)
€4,99

3x verkocht

Verwijsmap voor het examen van kinder- en jeugdhulp. Bevat alle organisaties met functie en voorbeeld casussen. Geslaagd in eerste zit met deze verwijsmap, alle openboek vragen kunnen beantwoorden.

Bekijk voorbeeld
CaithlinVanDorpe

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€22,45   8,99
  • (0)
  Toevoegen