Toegepaste Informatica 2 (Applicatieontwikkeling): Eigen Samenvattingenbundel - €10,49   In winkelwagen

Bundel

Toegepaste Informatica 2 (Applicatieontwikkeling): Eigen Samenvattingenbundel

Deze bundel bevat al mijn eigen samenvattingen en projecten die ik gedurende het tweede jaar geschreven heb. Let op: niet alles is compleet!

6 items

Samenvatting: Data Science 2 (tot PCA)

(0)
€2,99

2x verkocht

Uitgebreide samenvatting over de hoofdstukken tot en met Principale Componenten Analyse uit Data Science 2. Gericht op theorie, aangevuld met voorbeelden voor een makkelijkere verwerking van de leerstof.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Databanken 2 - Database Administratie (hfst. 1 tot 3)

(0)
€2,99

1x verkocht

Uitgebreide samenvatting over de eerste drie hoofdstukken van database administratie uit Databanken 2. Gericht op theorie, aangevuld met voorbeelden voor een makkelijkere verwerking van de leerstof.

Bekijk voorbeeld

Programmeren 2 - .NET Onderzoekstopics Localization & Caching

(0)
€4,99

Uitgebreide documentatie / handleiding voor het onderzoekstopic Localization & Caching voor Programmeren 2 - .NET. Dit kan dienen als voorbeeld en kan inzicht geven over hoe je dit project moet aanpakken. Belangrijk: een onderdeel van caching moet nog uitgewerkt worden, de nodige link naar informat...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Netwerken 2 - Theorie

(0)
€2,99

Uitgebreide samenvatting over de netwerk- en transportlaag uit Netwerken 2. Gericht op theorie, aangevuld met voorbeelden voor een makkelijkere verwerking van de leerstof.

Bekijk voorbeeld

Computersystemen 2 - Linux Finaal Project Containers

(0)
€5,49

Uitgebreide documentatie / handleiding dat hoort bij het finale project voor containers. Hierin werken twee containers samen om een toepassing te draaien. De twee containers worden automatisch geïnstalleerd door middel van een dockerfile en docker-compose. Deze documentatie is voldoende opdat iem...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Databanken 2 - Stored Procedures

(0)
€5,49

Uitgebreide samenvatting over Stored Procedures uit Databanken 2. Gericht op theorie, aangevuld met voorbeelden voor een makkelijkere verwerking van de leerstof.

Bekijk voorbeeld
DeKeyser

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€24,94   10,49  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen