Alle examens van HBO Bachelor opleiding Toegepaste Psychologie - €29,49   In winkelwagen

Bundel

Alle examens van HBO Bachelor opleiding Toegepaste Psychologie

Complete bundel met alle afgeronde onderzoeken, opdrachten en examens van de complete 3 jarige HBO Bachelor opleiding toegepaste Psychologie. Dit zijn eindonderzoeken van onderstaande vakken, complete portfolio van alle vakken , eindopdrachten van 1e en 2e fase, Reflecties Kernopgaven en de Eindscriptie. Alles met voldoende beoordeeld.

9 items

Destructieve Symbiose

(0)
€15,49

Eind opdracht Toegepast Psychologie Fase 1, voldoende afgerond voorzien van feedback.

Bekijk voorbeeld

Eindopdracht Fase II Toegepaste Psychologie

(0)
€15,49

5x verkocht

Dit is de eindopdracht fase 2 voor HBO Bachelor Toegepaste Psychologie. Dit onderzoek gaat over suïcide onder adolescenten en de interventie methoden hiervoor. Dit onderzoek is beoordeeld met een 7.

Bekijk voorbeeld

Alle portfolio opdrachten van alle vakken van HBO Bachelor Toegepaste Psychologie NCOI

(12)
€20,99

28x verkocht

Hierin zijn alle portfolio's opgenomen van de complete HBO Bachelor opleiding Toegepaste Psychologie aan het NCOI. Alle opdrachten zijn met een voldoende beoordeeld. De portfolio's van de volgende vakken zijn verwerkt: Algemene Psychologie, Ontwikkelings en levensfase Psychologie, Klinische Psycholo...

Bekijk voorbeeld

Reflecties Kernopgaven HBO Toegepaste Psychologie

(2)
€9,49

11x verkocht

Alle refelecties op kernopgave van de HBO Bachelor opleiding Toepgepaste Psychologie: Deskundigheid, Integriteit, Respect en Verantwoordelijkheid. Uitgewerkt volgens de reflectiecyclus van Korthagen. Deze behoren toe aan je porfolio aan het einde van de opleiding.

Bekijk voorbeeld

Eindopdracht Crossculturele psychologie

(0)
€7,49

Eindopdracht van het vak crossculturele psychologie. Behaald met een 7.5 HBO bachelor Toegepaste psychologie NCOI opleidingen.

Bekijk voorbeeld

Presentatie Gedragsbeinvloeding

(0)
€7,49

Presentatie van het vak gedragsbeinvloeding , waarin het gaat over interventie door motiverende gespreksvoering bij iemand met faalangst. Deze presentatie is met een 8 beoordeeld. HBO bachelor toegepaste psychologie NCOI

Bekijk voorbeeld

Module opdracht Psychologie Coaching en Beïnvloeding

(1)
€6,49

5x verkocht

Met een voldoende afgeronde module opdracht van het vak Psychologie Coaching en Beïnvloeding , specialisatie van het de HBO opleiding Toegepaste Psychologie. Verschillende casussen worden behandeld met verschillende methodieken.

Bekijk voorbeeld

Eindopdracht Systeemgericht werken Casemanagement

(1)
€7,99

3x verkocht

Eindopdracht voor het vak Casesmanagement systeemgericht werken van de opleiding toegepaste psychologie. Is een uitwerking van een casus met systeemgericht werken.

Bekijk voorbeeld

Eindscriptie Interventies voor re-integrerende kankerpatienten

(0)
€17,99

Eindscriptie ter afronding HBO Bachelor Toegepaste Psychologie. Met een 8 afgerond.

Bekijk voorbeeld
RMathilda

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€108,91   29,49  6x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen