Bundel statische methoden en technieken - €8,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel statische methoden en technieken

Deze bundel van het vak 'statische methoden en technieken' bevat een oefentoets (met antwoorden) een formule blad en een beknopte samenvatting!

4 items

Uitwerking oefentoets

(0)
€2,99

Uitwerking oefentoets

Bekijk voorbeeld

Oefentoets

(0)
€2,99

Oefentoets statistiek

Bekijk voorbeeld

Samenvatting statische methoden en technieken

(0)
€2,99

Beknopte samenvatting van 4 bladzijdes betreft voornamelijk de formules met kleine toelichting. Voor het vak statische methoden en technieken H7 t/m H11

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Formule blad

(0)
€2,99

Formuleblad statistiek

Bekijk voorbeeld
manonvanderkraan

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,96   8,49
  • (0)
  Toevoegen