Complete Samenvatting Algemene Economie Bedrijfskunde MER, blok 1 - €9,49   In winkelwagen

Bundel

Complete Samenvatting Algemene Economie Bedrijfskunde MER, blok 1

HBO Bedrijfskunde MER --> Complete samenvatting Algemene Economie, leerjaar 1 blok 1. Bevat een samenvatting van de benodigde hoofdstukken van het boek 'Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving', de aantekeningen vanuit de lessen en een getekend overzicht van alle belangrijke afbeeldingen uit het boek.

3 items

Samenvatting: Blok 1, leerjaar 1, boek: Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving

(0)
€6,49

HBO Bedrijfskunde MER --> Complete samenvatting Algemene Economie, leerjaar 1 blok 1. Bevat een samenvatting van de benodigde hoofdstukken van het boek 'Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving'.

Bekijk voorbeeld

Aantekeningen lessen Algemene Economie

(0)
€2,99

HBO Bedrijfskunde MER --> bevat de aantekeningen vanuit de lessen Algemene economie.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Getekende afbeeldingen boek: Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving

(0)
€2,99

HBO Bedrijfskunde MER, Algemene Economie --> Bevat een getekend overzicht van alle belangrijke afbeeldingen uit de benodigde hoofdstukken van het boek 'Macro-economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving.

Bekijk voorbeeld
kimvandeursen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€12,47   9,49
  • (0)
  Toevoegen