Bundel thema 1.1 en 1.2 - €11,49   In winkelwagen

Bundel

Bundel thema 1.1 en 1.2

Deze bundel betreft de samenvatting van thema 1.1 de vitale mens en thema 1.2 ademhaling. Deze samenvattingen zijn ook individueel te koop en bevatten alle benodigde informatie om je tentamens te halen!

2 items

Samenvatting: Leerdoelen thema 1.2 Ademhaling

(0)
€5,49

2x verkocht

Deze samenvatting betreft thema 1.2 Ademhaling en bevat alle uitgewerkte leerdoelen en uitleg over ziektebeelden luchtwegmanagement, enzovoorts. extra uitgebreid door ook de Latijnse termen te vertalen en uit te leggen .

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Leerdoelen thema 1.1 de vitale mens

(2)
€6,49

2x verkocht

dit document bevat alle uitgewerkte leerdoelen voor het thema 1.1 de vitale mens . ook wordt er een volledig lichamelijk onderzoek en anamnese is besproken en wordt de basis van meetgegevens als bloeddruk enzovoorts besproken. een samenvatting met alle informatie uitgewerkt via de literatuur in comb...

Bekijk voorbeeld
mareineroelen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€11,98   11,49
  • (0)
  Toevoegen