Afstuderen: Literatuurstudie, Case study en Implementatieplan - €12,99   In winkelwagen

Bundel

Afstuderen: Literatuurstudie, Case study en Implementatieplan

Hierbij een bundel van alle afstudeeronderdelen (Literatuurstudie, Case study en Implementatieplan). Aan de hand van deze drie opdrachten ben ik afgestudeerd van de opleiding verpleegkunde aan de HVA (2018). Alle bronnenlijsten kloppen. Beoordeeld met een 7! Mijn opdrachten kun je als voorbeeld gebruiken voor je eigen afstudeerproducten. Succes!

3 items

Implementatieplan (afstuderen verpleegkunde)

(0)
€5,49

1x verkocht

Afstudeeronderdeel: Implementatieplan. Geschreven in jaar 4 voor de opleiding verpleegkunde (2018). Beoordeeld met een 7.

Bekijk voorbeeld

Literatuurstudie (afstuderen verpleegkunde)

(0)
€5,49

1x verkocht

Afstudeeronderdeel: Literatuurstudie. Geschreven in jaar 4 voor de opleiding verpleegkunde (2018). Beoordeeld met een 7.

Bekijk voorbeeld

Case study (afstuderen verpleegkunde)

(2)
€5,49

3x verkocht

Afstudeeronderdeel: Case study. Geschreven in jaar 4 voor de opleiding verpleegkunde (2018). Beoordeeld met een 7.

Bekijk voorbeeld
Georgia

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€16,47   12,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen