BUNDEL: MSA & CNA 3A/C Samenvattingen - €8,99   In winkelwagen

Bundel

BUNDEL: MSA & CNA 3A/C Samenvattingen

De bundel bestaat uit een samenvatting van het vak MSA jaar 3 blok A/C en een samenvatting van het vak CNA jaar 3 blok A/C. Bruikbaar voor je kennistoetsen en evt. vaardigheidstoetsen. Vakken als TGW inbegrepen! - ! uitgewerkte leerdoelen, artikelen, begrippen en nog veel meer.

2 items

MSA 3A/C Samenvatting kennistoets

(0)
€5,49

1x verkocht

Samenvatting voor de kennistoets van MSA jaar 3 blok A/C. Bevat alle vakken die getoetst worden, zowel colleges als vaardigheden.

Bekijk voorbeeld

CNA 3A/C Samenvatting kennistoets

(1)
€5,49

1x verkocht

Samenvatting van CNA jaar 3 blok A/C over Degeneratieve CNA voor de opleiding Fysiotherapie. Bevat uitgewerkte leerdoelen van colleges en vaardigheidslessen over Alzheimer, Parkinson en MS. Wederom genoeg informatie om een voldoende te halen voor je kennistoets! (TGW ook inbegrepen).

Bekijk voorbeeld
fysiotherapeutje99

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,49   8,99  4x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen