Grondslagen Europees en internationaal belastingrecht alle hoor+werkcolleges 2019-2020 (GEIBR) (TLS) - €3,99   In winkelwagen

Bundel

Grondslagen Europees en internationaal belastingrecht alle hoor+werkcolleges 2019-2020 (GEIBR) (TLS)

Alles wat je nodig hebt om het vak Grondslagen Europees en internationaal belastingrecht te halen. Uitgebreide aantekeningen van de hoor en werkcolleges.

2 items

Grondslagen Europees en Internationaal belastingrecht alle werkcollege uitwerkingen 2019-2020 (GEIBR)

(0)
€3,49

Alle werkcolleges van het vak grondslagen Europees en internationaal belastingrecht volledig en uitgebreid uitgewerkt. Ook te koop in een bundel met alle hoorcollege-aantekeningen.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Grondslagen Europees en internationaal belastingrecht (GEIBR) alle hoorcolleges 2019-2020 TLS

(0)
€2,99

Uitgebreide aantekeningen bij van alle hoorcolleges van schooljaar 2019-2020. Ook te koop samen in de bundel met alle werkcolleges!

Bekijk voorbeeld
britt_heijligers

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€6,48   3,99
  • (0)
  Toevoegen