Onderzoeksvaardigheden + consumentengedrag - €8,99   In winkelwagen

Bundel

Onderzoeksvaardigheden + consumentengedrag

Voor mijn opleiding ORM te Saxion heb ik over deze 2 boeken in een toets gekregen. Voor deze toets heb ik een 9 gehaald. Je kunt ook de samenvattingen los bestellen! Succes!

2 items

Samenvatting: Onderzoeksvaardigheden 2e druk Tom Fischer, Mark Julsing

(0)
€4,99

1x verkocht

Met behulp van deze samenvatting en die van consumenten gedrag (ook van mij) heb ik een 9 voor mijn tentamen behaald. Alle belangrijke punten van H1 t/m H7 staan erin verwerkt.

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: Consumenten gedrag André Weber H1 t/m H7

(1)
€5,49

1x verkocht

Met behulp van het uitwerken van deze samenvatting heb ik een 9 voor mijn tentamen gehaald. In mijn samenvatting zijn alle belangrijke punten van de betreffende hoofdstukken verwerkt. ook met voorbeelden.

Bekijk voorbeeld
paulap2905

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€10,48   8,99
  • (0)
  Toevoegen