Samenvatting goederenrecht, burgerlijk procesrecht, verbintenissenrecht en uitleg over de dagvaarding (Juridische hogeschool HBO-rechten jaar 1 periode 2) - €7,99   In winkelwagen

Bundel

Samenvatting goederenrecht, burgerlijk procesrecht, verbintenissenrecht en uitleg over de dagvaarding (Juridische hogeschool HBO-rechten jaar 1 periode 2)

In deze documenten is alle stof te vinden voor de tentamens. Ik heb alles wekelijks bijgehouden, waardoor letterlijk alles erin staat. Ook heb ik belangrijke onderdelen van de lessen erin verwerkt. Hiermee heb ik een 8.4 gehaald voor de gelostenvragentoets en een 8.7 voor de open vragen toets.

4 items

Burgerlijk procesrecht p2 samenvatting

(0)
€3,99

Al de stof die je moet kennen voor het vak burgerlijk procesrecht is te vinden in deze samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Goederenrecht p2 samenvatting

(0)
€3,99

Al de stof die je moet kennen voor het vak Goederenrecht is te vinden in deze samenvatting.

Bekijk voorbeeld

Verbintenissenrecht p2 samenvatting

(0)
€4,49

Al de stof die je moet kennen voor het vak Verbintenissenrecht in periode 2. Er zijn handige voorbeelden gegeven bij situaties, waardoor je makkelijk begrijpt wat er wordt bedoeld. Ook zijn er voor de belangrijkste onderdelen (geldige overeenkomst, wanprestatie, ontbinding en onrechtmatige daad) naa...

Bekijk voorbeeld

Samenvatting: dagvaarding uitleg (beroepsproduct p2)

(0)
€2,99

In deze samenvatting is een volledige dagvaarding uitgelegd. Al de blauwe tekst moet je zelf invullen en de gekleurde tekst is uitleg hierover. De zwarte tekst is in de toets al gegeven. Ik heb hier zelf een 8.8 voor gehaald door alleen deze dagvaarding te leren.

Bekijk voorbeeld
evavanlieshout1

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

€15,46   7,99
  • (0)
  Kopen