Samenvatting Inleiding tot de algemene taalwetenschap; gemarkeerd - €4,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor 1020932AER bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de 1020932AER overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Inleiding tot de algemene taalwetenschap; gemarkeerd

Laatste update van het document: 2 jaar geleden

Gemarkeerde samenvatting van het boek, de colleges en de slides van het vak Inleiding tot de algemene taalwetenschap, gegeven door Wim Vandenbussche (hiermee behaalde ik 14/20).

Voorbeeld 4 van de 33  pagina's

sabienb

1  beoordeling

Door: jeje60 • 5 maanden geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

4,99  6x  verkocht
  • (1)
  Toevoegen