VERKOPEN
Zoeken
COLLEGEDICTAAT
€8,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
27
0
(0)

Uitwerkingen van hoorcolleges 11 t/m 20 Blok 10 DI

Dit document bevat de uitwerkingen van hoorcolleges 11 t/m 20 van Blok 10 Digestie. Hoorcolleges vormen de rode draad van het bachelor onderwijs, waardoor deze uitwerkingen onwijs goed van pas komen bij het leren voor je tentamen, voorbereiden van je practicum. Hoorcolleges 1 t/m 10 zullen in de ander document te koop worden aangeboden. Digestie is een groot blok en een struikelpunt voor veel studenten. Met dit document zal alle belangrijke informatie geordend zijn, waardoor leren een stuk gemakkelijker is.

Voorbeeld 1 van de 71 pagina's
COLLEGEDICTAAT
€8,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
27
0
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
19 september 2017
Aantal pagina's
71
Geschreven in
2015/2016
Type
Collegedictaat
Docent(en)
Onbekend
Bevat
Hoorcolleges 11 t/m 20
Verkoper
WesleydeWit
Lid sinds 1 jaar geleden
2 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
0
0
0
0

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.