Samenvatting: Analytische kostencalculatie ALLE OEFENINGEN EN SCHEMA'S - €15,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor F710225 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de F710225 overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Analytische kostencalculatie ALLE OEFENINGEN EN SCHEMA'S

Laatste update van het document: 6 maanden geleden

ALLE notities van in de les/opnames, soms met aanvullingen van het boek. Ieder schema/oefening dat ze ooit heeft geprojecteerd staat erin. Ook uitgebreid met eigen uitwerkingen waar bv. het lijstje volledig is uitgeschreven, vaak met kleurtjes gewerkt om duidelijk aan te tonen hoe je aan de getallen komt. Alles op een super gestructureerde manier, geen onleesbare screenshots maar alles overzichtelijk uitgetypt. Het examen eerste zit 2019 zit er ook in! Heel veel succes, aan het aantal reacties te zien is het al voor veel studenten een grote hulp geweest.

Voorbeeld 10 van de 130  pagina's

hwugent

25  beoordelingen

Door: tristancoopman • 6 maanden geleden

Door: lativah_s • 7 maanden geleden

Door: hwugent98 • 7 maanden geleden

Door: esthervermaerke • 7 maanden geleden

Door: hibanassaj • 8 maanden geleden

Door: hwugent • 7 maanden geleden

Vertaald door Google

I see that you are at the Arteveldehogeschool, probably only one star? The document is based on the analytical cost calculation lessons at Ghent University, direction Commercial Sciences.

Door: bachelorhw • 9 maanden geleden

Bekijk meer beoordelingen  

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15,49  70x  verkocht
  • (25)
  Toevoegen