VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
74
3
(1)

Samenvatting Inleiding tot de Rechtswetenschap (1e Bachelor Rechten/2e Bachelor TEW optie ERB, prof Tilleman Bernard) - 13/20 eerste zit

Dit is een samenvatting met alle nodige leerstof en verschillende voorbeelden van het vak Inleiding tot de Rechtswetenschap. De samenvatting is gebaseerd op het boek 'Inleiding tot de Rechtswetenschap, deel 1' geschreven door Prof. dr. B. Tilleman en Prof. dr. B. Demarsin en op notities van tijdens de lessen (met prof Tilleman), de monitoraten en PAL-sessies. De samenvatting omvat enkel Boekdeel 1 (het deel dat gekend moet zijn voor ERB studenten komende uit TEW).

Voorbeeld 10 van de 85 pagina's
Beoordelingen ( 1 )
Door Arthur98  · 1 week geleden
SAMENVATTING
€3,50
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
74
3
(1)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
25 december 2018
Aantal pagina's
85
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
ZILVER  
lara1234
Lid sinds 1 jaar geleden
198 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
17
25
14
2
1

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×