Arbeidsrecht_samenvatting - €10,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Arbeidsrecht bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Arbeidsrecht overzichtspagina 

Samenvatting

Arbeidsrecht_samenvatting

16 gehaald in eerste zit. Samenvatting arbeidsrecht o.b.v. lessen, handboek en addendum.

Voorbeeld 4 van de 175  pagina's

studentvub_laws

4  beoordelingen

Door: taralamberts • 2 weken geleden

Door: studentvub_laws • 1 week geleden

Jammer dat ik deze beoordeling krijg. Heb namelijk enorm veel mensen aan onze universiteit die er zeer tevreden mee zijn en veel hoge punten hebben gehaald

Door: nathalieblomme • 2 weken geleden

Door: tmarked • 6 maanden geleden

Door: naomilalalaa • 1 jaar geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

10,49  35x  verkocht
  • (4)
  Toevoegen