Uitgebreide samenvatting Financieel Management - inclusief voorbeeldvragen van de les - €16,24   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor F710235 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de F710235 overzichtspagina 

Samenvatting

Uitgebreide samenvatting Financieel Management - inclusief voorbeeldvragen van de les

Samenvatting aan de hand van lesnotities, slides en handboek Financieel Management Toegepast 2019 - R. Aernoudt (derde editie), zelf geslaagd met 16/20, ook anderen geslaagd met >13/20, met mondelinge toestemming van Prof. R. Aernoudt ivm publiceren en verkopen van deze sv. --- Belangrijke oefeningen werden uitgeschreven met uitleg vanuit de les, ook de vragen die aan les aan bod kwamen tijdens de hoorcolleges staan op het einde van het document.

Voorbeeld 10 van de 302  pagina's

joycelefevere

4  beoordelingen

Door: arnevercruyssen • 2 maanden geleden

Door: verstraetewies1997 • 3 maanden geleden

Door: jollabeya • 6 maanden geleden

Door: rosaliefvd95 • 6 maanden geleden

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

16,24  32x  verkocht
  • (4)
>   Toevoegen