VERKOPEN
Zoeken
SAMENVATTING
€8,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
30
4
(0)

Samenvatting: Global change

Het vak ‘Global Change’ gaat over de globale veranderingen of aanpassingen van sommige fundamentele eigenschappen van het ecosysteem aarde, voornamelijk onder invloed van menselijke activiteiten. Het belang van een brede multidisciplinariteit in dit onderzoek wordt benadrukt. Omwille van de verscheidenheid van diverse globale veranderingen, worden diverse aspecten door diverse lesgevers en sprekers voorgesteld, allen experten in hun domein. Volgende aspecten van globale veranderingen komen aan bod: klimaatverandering, biodiversiteit, de ozonproblematiek in al zijn facetten, landschapsecologie en global change, terrestrische ecosystemen en de globale koolstofcyclus, invasieve soorten, klimaatscepticisme.

Voorbeeld 4 van de 263 pagina's
SAMENVATTING
€8,00
Op verlanglijstje
Niet goed, geld terug
Document is direct beschikbaar
Beter voorbereid op je examens
30
4
(0)
Document informatie
Gekoppelde school, studie & vak
Over het document
Geupload op
16 mei 2019
Aantal pagina's
263
Geschreven in
2018/2019
Type
Samenvatting
Verkoper
BRONS  
gaelledebaeck
Lid sinds 3 jaar geleden
31 documenten verkocht
Ontvangen beoordelingen:
1
2
0
0
0
Meer vakken binnen master in de milieuwetenschappen - Universiteit Antwerpen

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.
Voorkom herexamens
Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.
Haal hogere cijfers
Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.
Verdien geld met studeren
Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.
×