Samenvatting: Bestuursrecht 2018-2019 - €15,49   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Bestuursrecht bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Bestuursrecht overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Bestuursrecht 2018-2019

Laatste update van het document: 7 maanden geleden

Zeer uitgebreide notities van Bestuursrecht. Powerpoints zijn ook opgenomen in het bestand. Inhoudsopgave toegevoegd. Totaal aantal pagina’s: 242 Voor een betere prijs, kan je me contacteren via Facebook. Geslaagd in eerste zit a.d.h.v. deze samenvatting.

Voorbeeld 6 van de 251  pagina's

celestedupont

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

15,49  17x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen