Samenvatting: Inleiding tot het internationaal en europees recht - €5,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Inleiding tot het internationaal en europees recht bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Inleiding tot het internationaal en europees recht overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting: Inleiding tot het internationaal en europees recht

Deze bijlage vormt een onderdeel van het vak 'Inleiding tot het internationaal en Europees recht' dat in het eerste semester van het eerste jaar rechten aan de UGent wordt gegeven. Het document bevat een samenvatting van de casussen die in de lessen van professor Tom Ruys aan bod gekomen zijn voor het deel internationaal recht. Deze vormen een belangrijke onderdeel voor het examen, wat de prof zal benadrukken. De nota's zijn vanuit het academiejaar 2018 - 2019.

Voorbeeld 10 van de 17  pagina's

ua-tew-ugent-rechten

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

5,99  1x  verkocht
  • (0)
  Toevoegen