Gastcollege SPA Duo 19/20 - Fundamenten van de Marketing - €2,99   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor B-UCLL-QA07O5 bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de B-UCLL-QA07O5 overzichtspagina 

Collegedictaat

Gastcollege SPA Duo 19/20 - Fundamenten van de Marketing

Een kort collegedictaat over het gastcollege van Lotte Croux - Senior Brand Manager voor SPADEL (merk SPA) over de aanpak van hun marketingcampagne voor het merk SPA Duo.

Voorbeeld 3 van de 6  pagina's

JBoissevain

Ook beschikbaar in bundel 1

De beste notities

Voorkom herexamens en haal hogere cijfers met de beste samenvattingen geschreven door jouw medestudenten.

Voorkom herexamens

Met de samenvattingen van je medestudenten weet je zeker dat je goed voorbereid de examens ingaat. Al meer dan 400.000 samenvattingen zijn geschreven door jouw medestudenten. Zij weten precies waar de valkuilen zitten en welke zaken uit de colleges belangrijk zijn. Zo kom jij op het examen goed voor de dag en voorkom je herexamens.

Haal hogere cijfers

Mis helemaal niets meer van de examenleerstof doordat de samenvattingen geschreven zijn door jouw medestudenten voor jouw studie en vakken. Geen algemene boeksamenvattingen dus, maar precies de zaken die op jouw examens van toepassing zijn.

Verdien geld met studeren

Schrijf jij veel samenvattingen? Verdien honderden euro’s per maand door de samenvattingen die je toch al schrijft te verkopen aan je medestudenten. Vorig jaar verdienden studenten al meer dan €500.000,- aan het verkopen van hun samenvattingen.

2,99
  • (0)
  Toevoegen