Samenvatting Financieel management en juridische aspecten - €14,48   In winkelwagen

Meer samenvattingen voor Biomedische wetenschappen bekijken? Bekijk al het beschikbare studiemateriaal op de Biomedische wetenschappen overzichtspagina 

Samenvatting

Samenvatting Financieel management en juridische aspecten

Een uitgebreide samenvatting van van het vak 'Financieel management en juridische aspecten' uit het academiejaar 2019-2020. Behaald resultaat met deze samenvatting was 18/20. De uitleg van de professoren werd elke les nauwlettend genoteerd en verwerkt met de slides en hand-outs tot een complete samenvatting. Ook uitgewerkte oefeningen staan erin. Deze samenvatting bestaat uit volgende hoofdstukken/lessen: 1) H2 Inleiding tot de jaarrekening 2) H3 Financiele analyse 3) H4 Dynamische analyse 4) H5 De techniek van het interestrekenen 5) H9 Investeringdanalyse 6) H8 De kapitaalkost van de ondernemning 7) Vennootschapsbelasting 8) Belasting over de toegevoegde waarde (btw) Naast dit deel was er nog 1 examenvraag over cases die we in de les gezien hebben (die staan niet in deze samenvatting).

Voorbeeld 10 van de 261  pagina's

UA-BiomedischeWetenschappen

Voordelen van het kopen van samenvattingen bij Stuvia op een rij:

√  	Verzekerd van kwaliteit door reviews

√ Verzekerd van kwaliteit door reviews

Stuvia-kopers hebben meer dan 450.000 samenvattingen beoordeeld. Zo weet je zeker dat je de beste documenten koopt!

Snel en makkelijk kopen

Snel en makkelijk kopen

Je betaalt supersnel en eenmalig met iDeal, Bancontact of creditcard voor de samenvatting. Zonder lidmaatschap.

Focus op de essentie

Focus op de essentie

Samenvattingen worden geschreven voor en door anderen. Daarom zijn de samenvattingen altijd betrouwbaar en actueel. Zo kom je snel tot de kern!

14,48
  • (0)
  Kopen